avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CNP eronat in contract, posibile consecinte penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CNP eronat in contract, posibile consecinte penale

Am avut acum 6 ani servicii de la o firma de telecomunicatii dupa care am renuntat...apoi acum 4 ani am cerut din nou instalare insa cand am vb la tel am dat din greseala cnp-ul eronat (ultima cifra)dupa ce mi-au instalat am vazut dar nu l-am schimbat a fost doar verbal nu am falsificat acte nimic...dupa care nu am mai avut posibilitate si nu l-am mai achitat...acum primesc notificari de la o firma de recuperare...daca nu achit si ma da in judecata si observa ca cnp-ul nu corespunde ma pot acuza pt inselaciune uz de fals,semnatura privata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: trailer1234 , utilizator 00:29, 12 Decembrie 2016
In cazul în care sunteti chemat in judecatata, veti fi obligat sa platiti costurile serviciilor de care ati beneficiat plus penalitati de intarziere. De inselaciune nu poate fi vorba, aceasta presupunand intentia de a prezenta ca adevarata o fapta mincinoasa sau ca mincinoasa o fapta adevarata (art. 244 C.pen.) ori in speta dumneavoastra din eroare ati gresit o cifra de la CNP care nu a afectat in niciun fel raporturile contractuale dintre firma de telecomunicatii si dumneavoastra in calitate de beneficiar. Nu cred ca are valente penale situatia in care sunteti acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp fals razvan22 razvan22 Daca cineva a dat cnp\'ul fals ultima cifra pentru incheierea unui abonament este penal?nu a falsificat nik buletin...deoarece sau instalat serviciile fara ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat razvan22 razvan22 buna ziua. am avut servicii tv si net de la firma x si nu am mai achitat si acum am vreo 1500 ron.datoria fiind de vreo 3 ani si ceva insa atunci cnd am facut ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa ce poate fi aplicata pentru un dosar de urmarire penala pentru inselaciune? gogu88 gogu88 o persoana a inheiat un contract de prestari servicii cu un individ acesta a complectat cu date fictive de teama unui control de la garda financiara si a ... (vezi toată discuția)