avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cnp eronat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cnp eronat

buna ziua.
am avut servicii tv si net de la firma x si nu am mai achitat si acum am vreo 1500 ron.datoria fiind de vreo 3 ani si ceva insa atunci cnd am facut contractul nu mi-a cerut copie c.i si cnp-ul a fost gresit cu o cifra si nici nu l-am mai schimbat.a ramas asa eronat
este penala treaba?
adica ma gandesc sa nu imi zica ca am facut fals in declaratii in cazul in care vor cere executarea silita pt recuperarea sumei si isi vor da seama ca cnp-ul nu corespunde cu o cifra
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2016
razvan22, utilizator
Din ce spuneti dvs, nu pare sa fie de natura penala.
Nu, nu este penala treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp fals razvan22 razvan22 Daca cineva a dat cnp\'ul fals ultima cifra pentru incheierea unui abonament este penal?nu a falsificat nik buletin...deoarece sau instalat serviciile fara ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat in contract, posibile consecinte penale razvan22 razvan22 Am avut acum 6 ani servicii de la o firma de telecomunicatii dupa care am renuntat...apoi acum 4 ani am cerut din nou instalare insa cand am vb la tel am dat ... (vezi toată discuția)
Am făcut o plângere penală pentru un autoturism ... Daniel174 Daniel174 Buna seara.Am făcut o plângere penală pentru un autoturism care mi-a fost băgat la impozit ,un contract de vânzare-cumpărare al căror date din buletin ... (vezi toată discuția)