avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut o plângere penală pentru un autoturism ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut o plângere penală pentru un autoturism ...

Buna seara.Am făcut o plângere penală pentru un autoturism care mi-a fost băgat la impozit ,un contract de vânzare-cumpărare al căror date din buletin nu îmi corespund in totalitate,CNP eronat cu o cifră,serie buletin diferita.Acesta a fost trimis la primăria mea de la alta primărie și nu am fost înștiințat.Exista un dosar penal care a fost trecut pe autori necunoscuți.Am făcut cerere să fiu scos de la impozit și am atașat documentele de la poliție iar eu nu am primit drept răspuns începerea executării silite .Ce as putea sa fac?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 14:41, 2 Decembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți urgent contestatie la executare dacă ați urmat procedura legala.
Faceti contestatie in termen de 15 zile la primirea hotararii judecatoresti de executarea silita. Scrieti acolo ca nu sunteti persoana din contractul de vanzare-cumparare, descrieti situatia cu actul de identitate si raspunsul Politiei.
Nu inteleg cum v-au facut documentele pentru executare silita, daca datele de identificare sunt eronate ! Pur si simplu nu este vorba despre dvs in acea tranzactie. Pe cine executa silit, daca in documente este alta persoana (sau un act fals) ?
Daca e cu autori necunoscuti, trebuie sa rezolve cazul, eventual pe spinarea unei "victime" ca dvs.
Sunt convins ca numai cu "organele statului" alde ANAF si Politie poti intalni asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscala Dan 1994 Dan 1994 buna. am cumparat o masina de la un nene care spune ca fiscalul e la proprietara si ca el a trecu pe el masina la impozit pentru ca este persoara cu handicap ... (vezi toată discuția)
Somație evacuare Daniela500 Daniela500 Am cumparat acum 2 ani un apartament prin agentie imobiliara si am facut la Notar contract de vanzare-cumparare,si intabulare. Intrebarea mea este ce pot face ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sau contestatie la executare? firewolf firewolf am primit de la taxe si impozite o instiintare cum ca as avea de plata o amend a contraventionala in valoare de 1150 ron , numele inscris pe instiintare este ... (vezi toată discuția)