avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1956 soluții astăzi
Forum Activitate sdg73

Activitate sdg73

Răspuns la discuția acte de intretinere cu clauza
Va multumesc.
Răspuns la discuția Plata taxa TV la pfa
Da...? Va rog sa-mi dati mai mulrte detalii. Multumesc.
Buna ziua,
Sunt pensionar, locuiesc in Jud. Arges, desfasor activitate in judet de reparatii cantare.
Sunt persoana fizica autorizata, (activitate ambulanta la sediile societatilo comerciale) si am primit instiintare de la RADIO TV ROMANA CRAIOVA cum ca datorez restanta plata tv din anul 2013.
Mentionez ca din documentele contabile nu rezulta ca am achizitionat si nici nu detin TV sau radio pentru activitatea pe care eu o desfășor.
Este legal sa-mi peceapa o taxa de genul acesta.

Buna seara, prin contractul de vanzare cumparare la apartamentul meu am atribuita si o suprafata totala de 1,15% din partile si dependintele comune ale imobilului – bloc, care prin natura si destinatia lor sunt in proprietate comuna, fortata si perpetua a tuturor proprietarilor. Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul legal conform contractului la un spatiu de depozitare intr-o boxa a blocului si daca este legal sa mi se perceapa sa platesc chirie la acel spatiu. Am dreptul conform contractului de vanzare cumparare la o cota parte (dependinta comuna)din subsolul blocului. Va multumesc.
Răspuns la discuția acte de intretinere cu clauza
Multumesc pentru raspuns,
Acest contractul de intretinere poate fi atacat dupa moartea mea de rudele mele.
buna ziua,
am 71 de ani si vreau sa-mi las casa si bunurile unei persoane care sa aibe grija de mine la nevoie. Mentionez ca nu am sot si nici copii. Am o sora si ea are copii. Doresc sa-mi spuneti va rog ce act pot sa fac, pentru a lasa bunurile pe care le am, persoanei care va avea grija de mine, act care nu poate fi atacat in instanta sau contestat de sora mea sau copii ei.Va multumesc.