avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate alexya33

Activitate alexya33

in urma unor certuri intre fiul nostru si nora apoi si cu noi ,nora noastra nu ne mai da voie sa aducem copilul la noi acasa unde avem grija de el de 7 ani ne da voie sa vedem nepotelul numai la scoala sau acasa la ei dar numai in prezenta ei. Mentionez ca fiul nostru este in Anglia pina in luna septembrie .In urma vizitelor la ei acasa ,copilu este foarte agitat ,comunicam foarte putin, tot timpu o intreaba pe mama daca putem sta pe scaun,sa luam caietu de teme sa ne uitam in el,cred ca e speriat de mama sa nu o supere ... Nu vrem sa sufere copilul dar am dori un raspuns,daca putem face ceva legal! Multumesc
am facut 2 abonamente la orange pe 2 ani dar sint nevoita sa plec in strainatate la munca pt 1 an,am sanse sa intrerup contractul? va multumesc
am lucrat 11 ani in grupa 2 de munca si am iesit la pensie in 2009 mai primesc ceva in plus cu recalcularea?
Răspuns la discuția recuperare imprumut
au trecut 3 ani dar nu pot sa actionez in judecata mai ales ca am si hirtia semnata de el si de martori?

am imprumutat unui prieten suma de 6000 eura ,urmind sa achite datoria in rate lunare de 400 euro .Am primit o singura rata de 400 si de 3 ani nu am mai primit nici o rata .Mentionez ca imprumutul a fost facut in prezenta a doi martori cu serii si numere de buletin,adrese.... ce trebuie sa fac pentru a recupera banii? Multumesc