avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate mishule

Activitate mishule

Răspuns la discuția Autoturism vandut
Inteleg,dar inainte de asta trebuie sa fac succesiune sa cada pe numele unuia dintre mostenitori,sa o putem vinde cu contract de vanzare cumparare,dar nu pot face asta daca nu imi da cert. de inmatriculare
Buna ziua,am o problema si nu stiu cum sa o rezolv;in 2012 a decedat tatal meu si am vandut masina care era pe numele lui,fara contract de vanzare cumparare.Acum eu,fratele meu si mama am inceput demersurile pt a dezbate mostenirea,dar persoana respectiva nu vrea sa imi dea certificatul de inmatriculare,am doar cartea masinii.Ce as putea face in cazul asta?Vreau sa scap odata de impozitul de la primarie,sa vand masina cu contract vc sau sa o radiez,dar fara cert. de inmatriculare nu pot nici macar sa fac succesiunea
Buna ziua,stie cineva daca e adevarat faptul ca nu poti prelungi asigurarea auto daca ai o amenda neplatita la CNADNR pentru rovinieta?
Buna ziua.Azi am aflat ca se poate prescrie datoria la banca,daca timp de 3 ani nu am platit si nici nu s-a inaintat executarea silita.Problema este ca eu am proprire pe salariu de mai mult de un an.Contestatia trebuia facuta in termen de 15 zile de la proprire,asta e...am aflat prea tarziu.Intrebarea mea este urmatoarea:Mai exista vreo sansa ca sa beneficiez de anularea executarii silite pe motiv ca s-a prescris sau pe orice alt motiv?Asa e la noi,din pacate,3 ani ca sa se prescrie o datorie dar numai 15 zile dreptul la contestare