Buna ziua, sunt mostenitoare a unor bunuri ramase in urma decesului tatalui meu, atunci cand am inceput sa adun documentele necesare dezbaterii succeiuni am intrat in posesia unui contract de vanzare-cumparare dintre tatal meu si sora lui(acestia fiind mostenitori legali ai bunicului )ca vanzatori si fiul matusii mele ca si cumparator. Pana aici totul in regula doar ca acest contract nu reflecta realitatea, ei au vandut locuinta conform CF iar in fapt era cu mult mai mult, au dat declaratii pe propria raspundere chiar daca stiau ca nu este asa si au fixat un pret care conform CF ar fi corect dar confom realitatii este mult sub limita pietii.
As dori sa stiu daca eu mai pot sa indrept ceva asupra acestui fapt, avand in vedere ca inainte sa se incheie tranzactia am locuit si eu in acel imobil si am adus chiar imbunatatiri considerabile.Am la dispozitie martori care sa ateste ca am efectuat aceste lucrari si chiar si chitante cu care am achitat impozit la primarie.
Va multumesc.
Buna seara.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri.
Iata despre ce este vorba, Duminica 17.01.2016 am gasit in cutia postei un plic de la executorul judecatoresc pentru o presupusa datorie catre un furnizor de energie termica,data postei era de 24.12.2015 cu drept de contestare la executare in 15.zile, da fiind data intarziata cand eu am intrat in posesia documentelor am ratat aceasta posibilitate.Am mers loa sediul acestei companii sa cer lamuriri dar acestea nu mi-au fost date decat foarte vag.Cum executarea silita vine in urma unui proces de care nu am avut cunostinta, cu toate ca macar comunicarea si citatiile ar trebui sa ajunga la destinatar cu confirmare de primire, m-am apucat sa citesc cu atentie constatand astfel diverse nereguli:
-in proces mi se imputa o taxa pe teava din deci cu toate ca eu sunt debransata ,avand centrala de apartament, pentru perioada ianuarie 2012-apriilie 2013, iar executorul spune ca aceasta datorie este de fapt aferenta perioadei noiembrie 2012- aprilie2013 pe cine trebuie sa iau in seama avand in
Vvedere ca eu detin acest apartament doar din august 2012?
Buna ziua. Am o rugaminte, vreau sa fac succesiunea in urma decesului tatalui meu si cum acesta a vandut in timpul vietii casa pe care a mostenit-o impreuna cu sora lui ,fiului acesteia, as dori sa-mi spuneti ce sanse am sa anulez contractul de vanzare-cumparare.
In contract arata ca acestia au vandut o casa de lemn cu o camera iar eu pot dovedi ca aceasta casa a fost compusa din trei camere, bucatarie, baie ,dependinte, deoarece timp de trei ani am locuit acolo si am adus diverse imunatatiri si am platit impozitul pe ceea ce era real nici decum pe "o casa de lemn cu o camera".Va multumesc.