avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de catre un agent de furnizare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de catre un agent de furnizare energie termica

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri.
Iata despre ce este vorba, Duminica 17.01.2016 am gasit in cutia postei un plic de la executorul judecatoresc pentru o presupusa datorie catre un furnizor de energie termica,data postei era de 24.12.2015 cu drept de contestare la executare in 15.zile, da fiind data intarziata cand eu am intrat in posesia documentelor am ratat aceasta posibilitate.Am mers loa sediul acestei companii sa cer lamuriri dar acestea nu mi-au fost date decat foarte vag.Cum executarea silita vine in urma unui proces de care nu am avut cunostinta, cu toate ca macar comunicarea si citatiile ar trebui sa ajunga la destinatar cu confirmare de primire, m-am apucat sa citesc cu atentie constatand astfel diverse nereguli:
-in proces mi se imputa o taxa pe teava din deci cu toate ca eu sunt debransata ,avand centrala de apartament, pentru perioada ianuarie 2012-apriilie 2013, iar executorul spune ca aceasta datorie este de fapt aferenta perioadei noiembrie 2012- aprilie2013 pe cine trebuie sa iau in seama avand in
Vvedere ca eu detin acest apartament doar din august 2012?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 30 Ianuarie 2016

Dv ati parcurs procedura de debransare cu respectarea tuturor cerintelor legal prevazute?
Aveti acordul asociatieii de proprietari si al furnizorului de energie termica pentru debransare ?
Despre ce taxa de teava vorbiti ?
Daca este vorba despre cota parti comune,trebuie sa cunoasteti ca materializarea interesului proprietarului pentru marirea confortului in proprietate si renuntarea la sistemul centralizat de alimentare utilitati-nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia platii parti comune
Afirmatiile dv sunt contradictorii
Initial sustineti
cu toate ca eu sunt debransata ,avand centrala de apartament, pentru perioada ianuarie 2012-apriilie 2013
,ulterior reveniti cu precizarea
avand in
Vvedere ca eu detin acest apartament doar din august 2012?

Daca detineti apartamentul doar din august 2012,atunci cum justificati ca pentru perioada ianuarie 2012-aprilie 2013 recunoasteti eu sunt debransata ,avand centrala de apartament
Pentru analiza competenta si eventuala contestatie a acestora,daca nu stapaniti procedura ,contactati persoana specializata pentru verificarea documentelor comunicate de catre executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt din constanța și am mai multe nedumeriri. ... MDSev MDSev Bună ziua, Sunt din Constanța și am mai multe nedumeriri. În Constanța fosta Radet a fost preluată de Termoficare. De 3 ani de zile am centrală ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de propietari ContSters306376 ContSters306376 Buna ziua Am un apartament cu 2 camere sunt debransata de la caldura din 2002 cu acordul asociatiei de propietari si al vecinilor.La vremea respectiva nu ... (vezi toată discuția)
Debransare termica instalare centrala gaz luiza44 luiza44 buna ziua, Doresc si eu anumite raspunsuri daca se poate: Doresc sa-mi trag gaz in apartament pentru a folosi centrala proprie pe gaz si nu reusesc sa scap ... (vezi toată discuția)