avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate lorand1975

Activitate lorand1975

Răspuns la discuția Imobil
nu am alte bunuri decat casa si o firma
Răspuns la discuția Imobil
ipotetic in cazul unui deces pot lasa prin testament la copil tot ?
Discuție Imobil
Buna ziua.
In anul 2006 am luat un credit pentru nevoi personale si am construit o casa pe care am finalizato in anul 2007 , an in care am cunoscuto si pe actuala mea sotie . In anul 2010 ne am casatorit . In urma casatoriei avem un copil de 5 ani . Imobilul respectiv se considera un bun comun sau trebuie sa treaca o anumita perioada( ani) pana sa se considere bun comun?
Depinde de mai multe aspect. Detinatorul marcii activeaza si in Romania , are filiala etc. Daca are nu aveti voie sa il folositi si prin instant ca pot cere sa il cedati .
Răspuns la discuția Incalcare drepturi Marca
Am avut si eu un caz identic ca al D vs ( a pus o litera in plus la denumire) Trebuie sa trimiteti o notificare prin care le spuneti ca detineti marca respectiva , atasati o copie a marci inregistrate si le cereti sa deindata sa nu mai foloseasca domeniul respective sau numele marcii. Neaparat sa trimiteti cu confirmare de primire! Daca nu renunta nici asa mergeti la politie si depuneti o plangere penala . De acolo se ocupa iei.
Răspuns la discuția Folosire marca inregistrata
Daca denumirea domeniului este identica cu marca inregistrata nu are voie sa il foloseasca. Intradevar domeniul este al tau pe viata doar ca nu ai voie sa il folosesti.
Buna ziua, in ce conditii se poate redeschide urmarirea penala pe proprietate intelectuala( Marca) . Prima plangere: Solutia procuror. Sant intrunite elementele constitutive ale inftractiunii.... etc , amenda 18.1 scoatere. Respectivul continua fapta si dupa 6 luni facem a doua plangere. Solutia procuror identica cu prima amenda 18.1 scoatere. Ambele rezolutii au fost atacate in instanta, instanta a raspuns ca sunt nefondate . Prin avocat depunem pe civil toate actele, raspuns instanta Solutia pe scurt: În baza art.200 alin.3 Noul cod de procedură civilă anulează cererea formulată . Va rog ajutor