avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proprietate intelectuala - constatare infractiune, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proprietate intelectuala - constatare infractiune, amenda, scoatere de sub urmarire penala

Buna ziua, in ce conditii se poate redeschide urmarirea penala pe proprietate intelectuala( Marca) . Prima plangere: Solutia procuror. Sant intrunite elementele constitutive ale inftractiunii.... etc , amenda 18.1 scoatere. Respectivul continua fapta si dupa 6 luni facem a doua plangere. Solutia procuror identica cu prima amenda 18.1 scoatere. Ambele rezolutii au fost atacate in instanta, instanta a raspuns ca sunt nefondate . Prin avocat depunem pe civil toate actele, raspuns instanta Solutia pe scurt: În baza art.200 alin.3 Noul cod de procedură civilă anulează cererea formulată . Va rog ajutor

Alte discuții în legătură

Folosirea ilegalã a mãrcii înregistrate a firmei . procurorii au dispus nup. lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , sa ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului lorand95 lorand95 Am facut o plangere impotriva ordonantei procurorului pentru netrimitere in judecata ( mentionez ca infractiunea era in forma continua, sa mai dat o ... (vezi toată discuția)
Justitia este oarba ? lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , ... (vezi toată discuția)