avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva ordonantei procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva ordonantei procurorului

Am facut o plangere impotriva ordonantei procurorului pentru netrimitere in judecata ( mentionez ca infractiunea era in forma continua, sa mai dat o ordonata de scoatere si aplicare unei amenzi administrative pe 18.1 iar persoana a continuat si sa deschis al 2 lea dosar de urmarire penala si sa dat aceiasi solutie ca si in primul ). Sa judecat 4 termene si mi sa respins. Tot eu am de platit 100 lei in favoarea statului si 500 lei in cheltuieli de judecata pretinse de faptuitor( Intimant) si mai mult decat atat este si definitiva.

Se poate sa nu am cale de atac la tribunal ?
De ce sa platesc cheltuieli de judecata intimantului cand eu am atacat o decizie a parchetului?

va rog sa ma lamuriti sau ajutati cu sfaturi

Nu mai aveti alta cale.

Daca partea adversa a depus o chitanta privind cheltuielile facute cu procesul, este normal ca, partea care pierde sa plateasca; in cazul dvs. chiar si intimatului.
o plangere penala o scoatere de sub urmarire penal , persoana respectiva continua sa foloseasca marca noastra chiar si dupa luarea la cunostinta a ordonantei, facem a 2 plangere
si se da solutia ca si in prima " sant intrunite elementele constitutive ale infractiunii dar nu prezinta pericol social"

Cum se poate asa ceva ?
poate ar trebui sa va indereptati pe cale civila impotriva acelei persoane.

Astfel de procese privind folosirea marcilor fara drept au inceput si la noi sa fie pe rolul instantelor. Ba chiar exista si complete de judecatori specializate pe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea ilegalã a mãrcii înregistrate a firmei . procurorii au dispus nup. lorand95 lorand95 Pe scurt un fost client in anul 2012 deschis un magazin indentic cu al nostru si sa folosit de marca noastra inregistrata. Noi am facut plangere penala , sa ... (vezi toată discuția)
Respinge plangerea ca neintemeiata lorand95 lorand95 Subsemnatul XXdomiciliat in administrator al YYformulez plangere inpotriva ordonantei de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de ... (vezi toată discuția)