avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra-iulia

Activitate Alexandra-iulia

Bună ziua
Se da următoarea situație. Persoana cu 3 dosare penale pentru conducere fără permis, judecat și condamnat cu suspendare și ore în folosul comunității în România. Dosar încheiat în urma cu aprox 4 ani. Pedeapsa 4.8 luni cu suspendare și termen de încercare 2 ani.
Aceeași persoana comite aceeași fapta de 2 ori prins pe teritoriul Marii Britanii și ajuns în tribunal pentru judecare.
Exista posibilitatea ca statul UK sa solicite cazierul din România?
E posibil ca aceea persoana sa fie în pericolul de a fi nevoit sa își execute pedeapsa inițială în România? Ținând cont ca e aceeași fapta ?
Mulțumesc
Nu am știut de împuternicire și banii sunt trimiși prin moneygram dar nu scrie nimic la descriere.

raluk0207 a scris:

Ar trebui sa dovediți ca sumele au fost trimise cu scopul clar al cumpărării unui apartament. Pot reprezenta orice: donație, împrumut sau pur și simplu bani pentru întreținere, ca orice alți bani trimiși rudelor, de romani care lucrează în străinătate.
De ce nu i-ati făcut mamei o procura de cumpărare? S-ar fi încheiat totul direct pe numele dvs.

Eu pot sa dovedesc prin încheierile de an fiscal ca am avut salarii.plus ca toți vecinii știu cine e cumpărătorul de drept.
Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții mei. Acum 6 ani am trimis banii din UK pt cumpărarea unui imobil părinților mei. Ei au făcut un precontract de promisiune de cumpărare eu nefiind în tara sa il pot face pe numele meu și al soțului. La 6 luni am achitat locuita integral. Notarul a spus ca nu ne poate face contractul de vânzare cumpărare pe numele nostru deoarece precontractul e pe numele mamei.in prezent mama ma amenință că nu îmi trece casa pe numele meu din rea voința.detin chitanțele de la money gram cu sumele trimise.Mama neavând bani sa cumpere.
Răspuns la discuția A 2-a abatere penala consecinte?
nu este arestat,i s-a facut dosarul la politie dar inca nu se stie daca a ajuns in tribunal.
Mentionez ca pt a 2a fapta dosarul inca nu a ajuns in instanta,exista vreo sansa de a ramane in libertate chiar sub control judiciar?avem nevoie de un av. care sa il reprezinte in instanta,termenul de incercare la prima fapta a fost de 2ani si 8 luni si a fost definitiva decizia pe 31.012014.se tine cont de faptu ca a condus fara permis doar 50-100m?sau ca a fost obligat de circumstante sa recidiveze avand in vedere ca era o chestiune urgenta pt un sugar??prima pedeapsa a fost 8 l suspendare pt aceeasi fapta.nu a trecut termenul de incercare.e o situatie disperata pt ca doar el are venit in casa si in afara de asta nu as vrea sa fie inchis :(:(
Buna ziua,sotul meu a primit acum 2ani la jud.buftea 8luni suspendare pt conducere fara permis.a primit si 2ani de incercare.acum o saptamana a fost prins in cartier la 100m de casa cand se ducea dupa sirop la bebelus,in declaratia facuta de politist,este specificat ca a mers cca 50-100 m si ca a fost la cumparaturi.imi puteti da va rog detalii despre ce ar putea patii?specific k el e singurul intretinator de familie si avem un bebe de 5 luni si o fetita careia ii plateste pensie de 6 ani.