avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A 2-a abatere penala consecinte?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A 2-a abatere penala consecinte?

Mentionez ca pt a 2a fapta dosarul inca nu a ajuns in instanta,exista vreo sansa de a ramane in libertate chiar sub control judiciar?avem nevoie de un av. care sa il reprezinte in instanta,termenul de incercare la prima fapta a fost de 2ani si 8 luni si a fost definitiva decizia pe 31.012014.se tine cont de faptu ca a condus fara permis doar 50-100m?sau ca a fost obligat de circumstante sa recidiveze avand in vedere ca era o chestiune urgenta pt un sugar??prima pedeapsa a fost 8 l suspendare pt aceeasi fapta.nu a trecut termenul de incercare.e o situatie disperata pt ca doar el are venit in casa si in afara de asta nu as vrea sa fie inchis :(:(
Cel mai recent răspuns: Alexandra-iulia , utilizator 18:58, 27 Ianuarie 2016
Dacă nu reușește sa scape de trimiterea în judecata va ajunge după gratii dacă nu va fi achitat.

Slabe șanse sa scape dar se merita sa încerce.

Sunt multe cazuri de acest fel...
Din situatia de fapt prezentata, nu prea vad cum sa obtineti achitarea, ce invocati dvs in aparare, se poate rasturna foarte usor.
Nu am inteles exact, este arestat in momentul de fata?
nu este arestat,i s-a facut dosarul la politie dar inca nu se stie daca a ajuns in tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sau suspendare? user3107 user3107 Buna ziua, o cunostinta in anul 2016 a primit o condamnare cu suspendare cu termen de incercare de 2ani si 6 luni, iar in 2018 in ultima luna de incercare a ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis de conducere Rania21 Rania21 Buna seara! Am un prieten caruia i a fost suspendat permisul si a fost oprit de politie si trimis in judecata unde la primul proces a primit pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)
Cum pot redeschide un dosar penal in care am fost condamnata abuziv Nemmesis Nike Nemmesis Nike in urma cu trei ani am fost condamnata pt delapidare ,fapt nereal,nu au existat probe,este o poveste lunga,cert este ca am fost condamnata cu suspendare pt 3 ... (vezi toată discuția)