avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot redeschide un dosar penal in care am fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot redeschide un dosar penal in care am fost condamnata abuziv

in urma cu trei ani am fost condamnata pt delapidare ,fapt nereal,nu au existat probe,este o poveste lunga,cert este ca am fost condamnata cu suspendare pt 3 ani, 200 de ore de munca in folosul comunitatii, reintegrare ,adica mers la psiholog ,pe banii mei, obligatii civile de plata pe care nu le pot onora,excrocul care ma hartuieste de 17 ani si care nu are nici o ocupatie, a depus cu doua zile inaintea expirarii termenului de executare a pedepsei, dosar penal pt anularea incetarii executarii pedepsei.acelas lucru a fost facut si de serviciu probatiune. in urma cu trei ani am pierdut procesul la cyrtea de apel pt ca nu am fost citata, nici acum nu am fost citata ,noroc ca in fiecare seara verific site-ul ecris. am-am prezentat la proces,am gasit si av din oficiu care se lupta sa inteleaga ceva din dosar. propunerea procurorului a fost arestarea mea pt 2 ani pt refuzul platii obligatiilor civile, am obtinut o amanare. domnilor ajuta-tima va rog daca puteti,Locuiesc de 18 ani cu chirie, excrocul asta mi-a facut viata un iad.
Cel mai recent răspuns: Nemmesis Nike , utilizator 09:58, 25 Iulie 2017
Sa stiti ca ceea ce ati vrea nu prea merge realizat.
Sa obtineti o achitare.
Eu va cred ca este posibil sa fi fost nevinovat pentru ca am mai vazut chiar personal cazuri de acest fel dar s-au rezolvat in instanta de apel.

Va trebui sa aveti grija sa rezolvati cu obligatiile din hotararea judecatoreasca pentru ca in caz contrar o veti incurca...

Apararile se fac inca de la prima instanta sau in instanta de apel.
Daca ati avut avocat din oficiu si atunci cand ati fost condamnat ati gresit foarte tare daca ati fost nevinovat, iar acum nu mai aveti sanse aproape deloc.

Ati putea incerca o revizuire dar slabe sanse...
va multumesc pt amabilitate, nu am de unde sa platesc si judecatoarea mi-a solicitat inscrisuri cu bugetul familiei noaste.de 18 ani locuim cu chirie ,viata noastra este un fiasco. Nu am bani sa angajez un avocat, avocatul din oficiu nu-mi raspunde la telefon, maine este termen la judecatorie,Dumnezeu este singurul in care imi pun speranta.multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare si recuperare prejudiciu in civil dobro dobro Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 386 Cpp schimbă încadrarea juridică a faptei reţinute în sarcina ... (vezi toată discuția)
Delapidare alina2726 alina2726 Ce șanse de câștig sunt într un proces de delapidare in care inculpatul si a recunoscut vina, procesul s a judecat in lipsa iar avocatul din oficiu a cerut ... (vezi toată discuția)
Reabilitare in cazul suspendarii executarii sub supraveghere mariana 49 mariana 49 Buna seara,am si eu o intrebare: la o condamnare de 1,4 ani cu suspendare pt delapidare si supraveghere 4 ani dupa cat timp cazierul judiciar este curat si ... (vezi toată discuția)