avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

delapidare

Ce șanse de câștig sunt într un proces de delapidare in care inculpatul si a recunoscut vina, procesul s a judecat in lipsa iar avocatul din oficiu a cerut Achitarea inculpatului din lipsa de dovezi sentință a fost de condamnare la 3 ani cu executare iar apelul a fost făcut tardiv?
Daca apelul s-a declarat tardiv nu mai sunt sanse.
Poate a declarat apel in termen avocatul din oficiu si nu stiti...
Daca a cerut achitare este posibil sa fi declarat si apel dupa logica mea...
De ce nu ati depus apelul in termen, ati avut motive temeinice? ati incercat o repunere in termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate apel mmm898 mmm898 Buna ziua, am castigat in prima instanta un proces contra unei banci pe un comision de administrare . Banca a facut apel numai ca eu cred ca acest apel a ... (vezi toată discuția)
apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala neatacata cu apel pitic1991 pitic1991 Daca intr-un proces penal unul dintre inculpati nu face apel, celalalt depune apel, dosarul ajunge pe rolul Curtii de Apel, ce se intampla cu inculpatul care ... (vezi toată discuția)