avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare in cazul suspendarii executarii sub ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare in cazul suspendarii executarii sub supraveghere

Buna seara,am si eu o intrebare: la o condamnare de 1,4 ani cu suspendare pt delapidare si supraveghere 4 ani dupa cat timp cazierul judiciar este curat si care sunt pasii de urmat. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:11, 12 Octombrie 2012
Dupa trecerea celor 4 ani de la ramanerea definitiva a hotararii.
Nu trebuie sa faceti nimic, deoarece are loc reabilitarea de drept, asta daca nu mai savarsiti vreo infractiune in acest interval.
Tot in acest interval trebuie sa va indepliniti obligatiile civile.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Francisc Gerber, Avocat
Nu a mai comis nici o infractiune in aceasta perioada , a mers la biroul de probatiune cand a fost chemat iar termenul scadent este 18 dec. 2012. In ian.2013 daca solicita cazier juridic va fi curat cazierul? Multumesc inca odata.
Da cazierul va fi curat. In caz contrar, din vina autoritatilor nu se actualizeaza cazierul, trebuie introdusa o cerere de constatare a reabilitarii de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept dupa pedeapsa cu suspendare wanado7 wanado7 Buna ziua. Cu respect, imi permit sa va cer sfatul in urmatoarea problema pe care o am. Pe 21 iunie 2009 (de ziua mea) am cam chefuit cu prietenii si m-am suit ... (vezi toată discuția)
In cat timp imi va fi reabilitat cazierul Alin Tomescu Alin Tomescu Buna ziua , am fost condamnat la 8luni de inchisoare in urma unei vatamari corporale din culpa , art 196 , pedeapsa mi a fost amanata , si am mers timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept in urma amnistiei? VenoM12000 VenoM12000 Buna, am fost condamnat in 1998 la 4 ani cu executare pentru furt calificat, chiar daca eu personal nu am furat nimic ci persoana cu care eram, ea fiind mult ... (vezi toată discuția)