avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Alexsimi

Activitate Alexsimi

Bună ziua,vreu sa stiu daca un Sculer Matriter
poate ocupa un post de Lacatuş ?
si daca da care este Legea sau solutia .

Multumesc anticipat .
Multumesc pentru raspuns !

Mai vreau sa ma lamuriti cu o problema daca se poate ;
Care sunt pasi de urmat pentru despartirea unei scari din cele trei ale bl. si ce documente sunt necesare ? (se poate opune cineva intr-o astfel de problema ,Presedinte ..etc ?)
exista posibilitatea sa se opuna chiar presedintele prin diverse tertipuri ? si daca da cui ma pot adresa ?
Multumesc !
Va multumesc pentru raspuns !
Dae as dori daca se poate art. si legea unde spune ca nu este obligatoriu sa alegi un Vicepresedinte

MULTUMESC!
Buna seara ,

De curand la noi in bloc au fost alegeri de la Presedinte pana la ultima persoana ,curiozitate este ca nu vad pe lista afisata de Presedinte un Vicepresedinte ,un sef de scara , doar Presedinte Administrator doi trei membri si ceva pe la comisia de cenzori .
INTREBARE :
CARE SUNT FUNCTIILE OBLIGATORII CUPRINSE IN COMITETUL EXECUTIV DE CONDUCERE AL ASOCIATIEI conf. legii si daca nu au respectat aceasta obligatie cei de facut ?

Multumesc anticipat
Buna dimineata ,
Întrebare ;
În Legea 17/2016 se face referire la amenzile care pot fi primite de pana la 3000 lei dar nu spune clar cine plateste amenda ASOCIATIA / Presedintele ? daca platesete tot asociatia nu am facut nimic bun cu aceasta Lege .

Va multumesc !
Buna ziua ,

La vechea Universitate am incetat c.i.m.-ul pe data de 22.02.2016 si pe data de 23.02.2016 am inceput activitatea la noua Universitate .
Multumesc !
Buna ziua ,
Cu scuzele de rigoare dar tot nu am inteles , deci :
Daca eu am plecat dintr-o Universitate la o alta Universitate prin transfer cu acordul partilor vechimea la cea din urma fiind de peste 20 de ani , la locul nou de munca (Universitate ) se tine seama de acest spor ?

Cu mult respect,
alexsimi
Bună ziua ,
Aş dori să ştiu dacă la schimbarea locului(Universitate ) de muncă fiind în categoria de personal nedidactic nu primeam sporul de stabilitate, pentru că legislaţia în vigoare inclusiv .C.C.M-ul semnat cu Ministerul Educaţiei nu acorda acest spor pentru personalul nedidactic de cât pentru personalul didactic -auxiliar ;i personalul didactic ,articolul cu pricina spune ca pentru a beneficia de acest spor trebuir sa ai o vechime în învatamnt de 10 ani şi punct , plecân prin demisie cu acordul partilor la o alta (Universitate ) pe funcţie de didactic-auxiliar,am cerut şi eu acest spor conf. cu art. din c.c.m. şi legea 63 dar se pare că interpretarea este ceva de genul NU AI 10 ANI ÎN ACELAŞI LOC DE MUNCĂ ŞI NU AI AVUT NICI ÎNAINTE ACEST SPOR .

În speranţa unui raspuns cât mai clar şi legal
Vă mulţumesc !
Mulțumesc foarte mult !
Asta și vreau să nu mai aștept 15 zile lucrătoare, înțeleg că îmi recomandați încetarea C.I.M. cu acordul părților ?
Bună ziua ,
care este cea mai avantajoasă forma de a pleca de la o institutie de invătamant superior la o alta ? demisia sau încetarea c.i.m. cu acordul parților ?

Mulțumesc !