avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Activitate danesita73

Activitate danesita73

Buna ziua, locuiesc la casa intr-o comuna , vizavi de casa noastră s-a deschis un magazin alimentar. Menționez ca zona unde locuim eate numai zona de case.
Intrebarea mea este urmatoarea: ca sa poată primi autorizatie de funcționare de la primarie nu ar fi trebuit sa aibe acordul vecinilor autentificat la notar? Care este baza legala pentru a primi autorizație de funcționare pentru un magazin alimentar cu băuturi alcoolice si tutun? Multumesc! Seară bună!
Răspuns la discuția dubla impunere
multumesc pentru raspuns , dar acest lucru nu este cumva dubla impunere , platesc de doua ori pentru acealasi tip de impozit ?!cumva statul roman imi da posibilitatatea sa am asigurari de sanatate de doua ori ?!eu o sa benefiziez de asigurari de sanatate duble sau de mai multe ?
O persoana cfizica care are venituri din doua surse : venituri salariale in baza unui contract individual de munca nedeterminat cu o firma privata si venituri in urma activitatilor independente in baza PFA-ului pe care il are , trebuie sa platesca aigurarile de sanatate (CAS) la Casa Nationala de Sanatate de doua ori ?nu este de ajuns ca se platesc asigurarile de sanatate in baza contractului de mca ?Statul imi va da asigurari de sanatate de doua ori ? sau cum ? cum pot proceda ca sa nu platesc de doau ori asigurarile de sanatate ?Multumesc anticipat de raspuns .
Răspuns la discuția taxa pentru dreptul de autor
Multumesc frumos pentru sfaturi!!!
O zi buna,=D>X-(X-(X-(
Buna ziua,
Noi avem o pensiune turistica si tocmai am aflat ca trebuie sa platesc nu stiu ce taxe pentru utilizarea legala a operelor muzicale in scop ambiental cf.legii8/1996 prin decizie a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania-Asociatia pt Drepturi de autor.
Ce inseamna acest lucru si daca nu as plati ce s-ar putea intampla ?
Numai spun ca pe documentele ce le-am primit nici nu apare numele corect si real al peroanei noastre juridice si nici numele noastre pesonale corecte , apare corect doar adresa noastra.
Ma puteti ajuta cu un raspuns despre acest lucru?
A dvs,
Danesita:">:">:stunned::stunned: