avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dubla impunere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dubla impunere

O persoana cfizica care are venituri din doua surse : venituri salariale in baza unui contract individual de munca nedeterminat cu o firma privata si venituri in urma activitatilor independente in baza PFA-ului pe care il are , trebuie sa platesca aigurarile de sanatate (CAS) la Casa Nationala de Sanatate de doua ori ?nu este de ajuns ca se platesc asigurarile de sanatate in baza contractului de mca ?Statul imi va da asigurari de sanatate de doua ori ? sau cum ? cum pot proceda ca sa nu platesc de doau ori asigurarile de sanatate ?Multumesc anticipat de raspuns .
Cel mai recent răspuns: danesita73 , utilizator 22:12, 19 Iunie 2012
Da, se plateste CASS pentru venituri din ambele surse.
multumesc pentru raspuns , dar acest lucru nu este cumva dubla impunere , platesc de doua ori pentru acealasi tip de impozit ?!cumva statul roman imi da posibilitatatea sa am asigurari de sanatate de doua ori ?!eu o sa benefiziez de asigurari de sanatate duble sau de mai multe ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pe dividende? platesc deja la pfa raduma raduma Daca am deja un PFA unde platesc CAS si CASS, si imi deschid un SRL atunci va trebui sa platesc CAS pe dividende? Sau daca fac un contract de munca la SRL ... (vezi toată discuția)
E legal sa platesc contributiile de asigurari de sanatate pentru un pfa daca le-am platit si incalitate de salariat? anoamar anoamar Este normal sa ti se impute o dubla impunere pentru asigurarile de sanatate si sa nu beneficezi niciodata de serviciile CAS? Este normal sa platesti o viata si ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)