Buna ziua,
Noi avem o pensiune turistica si tocmai am aflat ca trebuie sa platesc nu stiu ce taxe pentru utilizarea legala a operelor muzicale in scop ambiental cf.legii8/1996 prin decizie a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania-Asociatia pt Drepturi de autor.
Ce inseamna acest lucru si daca nu as plati ce s-ar putea intampla ?
Numai spun ca pe documentele ce le-am primit nici nu apare numele corect si real al peroanei noastre juridice si nici numele noastre pesonale corecte , apare corect doar adresa noastra.
Ma puteti ajuta cu un raspuns despre acest lucru?
A dvs,
Danesita:">:">:stunned::stunned:
In conformitate cu legea trebuie sa le platiti, n-o faceti acum, mai tarziu se adauga dobanzi si penalizari. Faptul ca nu va apare numele corect al societatii nu este nici o nenorocire, pentru ca de acolo de unde v-au reperat au data d-voastra de infiintare si cu nume gresit sau nu, tot banii aceia ii datorati. Invocati acest motiv, o sa treaca datele corect si tot lucrul acela o sa se intample!
Taxe radio, tv
eurocompany
Buna ziua,
Avem o pensiune turistica si permanent vine cate o instututie sa tot platim taxe peste taxe.De exemplu pt difuzare de muzica in scop ambiental vin ... (vezi toată discuția)