avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa pentru dreptul de autor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa pentru dreptul de autor

Buna ziua,
Noi avem o pensiune turistica si tocmai am aflat ca trebuie sa platesc nu stiu ce taxe pentru utilizarea legala a operelor muzicale in scop ambiental cf.legii8/1996 prin decizie a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania-Asociatia pt Drepturi de autor.
Ce inseamna acest lucru si daca nu as plati ce s-ar putea intampla ?
Numai spun ca pe documentele ce le-am primit nici nu apare numele corect si real al peroanei noastre juridice si nici numele noastre pesonale corecte , apare corect doar adresa noastra.
Ma puteti ajuta cu un raspuns despre acest lucru?
A dvs,
Danesita:">:">:stunned::stunned:
Cel mai recent răspuns: danesita73 , utilizator 14:46, 30 Mai 2011
In conformitate cu legea trebuie sa le platiti, n-o faceti acum, mai tarziu se adauga dobanzi si penalizari. Faptul ca nu va apare numele corect al societatii nu este nici o nenorocire, pentru ca de acolo de unde v-au reperat au data d-voastra de infiintare si cu nume gresit sau nu, tot banii aceia ii datorati. Invocati acest motiv, o sa treaca datele corect si tot lucrul acela o sa se intample!
Multumesc frumos pentru sfaturi!!!
O zi buna,=D>X-(X-(X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru muzica ambientala pisy007 pisy007 Ca patron de restaurant la cate si care sunt institutiile la care trebuie sa platesc daca difuzez muzica ambientala (numai de la radio)? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Taxe radio, tv eurocompany eurocompany Buna ziua, Avem o pensiune turistica si permanent vine cate o instututie sa tot platim taxe peste taxe.De exemplu pt difuzare de muzica in scop ambiental vin ... (vezi toată discuția)
Muzica in discoteca sau pe cd erich erich Buna, Nu stiu exact cum sa intreb, dar incep asa: in germania exista Organizatia GEMA. Aceasta organizatie apara Artisti, casele de Discururi, Scriitorul ... (vezi toată discuția)