avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate Sorina82

Activitate Sorina82

Buna ziua. Pentru o face o promoție la îmbrăcăminte 2+1 gratis (cel mai ieftin din cele 3 produse sa fie gratis) ce acte ar trebui să îmi fac? Si cand bat in casa, cum le bat? Cum ar trebui să apară pe bonul fiscal? Multumesc
Răspuns la discuția Returnare bani
Bună ziua. Spuneti-mi, va rog, care este legea as vrea sa o citesc si eu
Răspuns la discuția Completarea formularului ITL 001
In Braila.
Răspuns la discuția Completarea formularului ITL 001
Am fost ieri cu declaratia. Doamna inspector nici nu s-a uitat pe declaratie. I-am zis sa se uite, ca poate am sarit ceva sau nu am completat bine, s-a uitat crucis la mine si mi-a zis ca nu e problema ei daca am completat corect sau nu, e pe propria raspundere. Mi-a cerut doar actul constitutiv, buletin si certificat de inmatriculare(copii). Atat.
Răspuns la discuția Completarea formularului ITL 001
Daca actul de proprietate este un act de donatie imobil cu clauza, ce proprietari sunt trecuti pe declaratie? Adica, proprietari sunt mama si tata dar dupa moartea lor devine fiica proprietara. Firma este pe numele fiicei.
Si la ghiseu pentru depunerea declaratiei se vor duce si parintii si fiica?
Buna ziua.
Detin o societate fara activitate (pe zero), sediul social fiind in apartamentul unde locuiesc.
Ce acte trebuie sa depun pe langa declaratia ITL-001 ?
Buna ziua. Nici nu stiu daca aici trebuie sa-mi scriu oful, sper sa nu gresesc.
Am optat pentru 2 ani de concediu de crestere copil (12.12.2013 atunci s-a nascut copilul), anul trecut in Noiembrie implinindu-se cele 23 de luni, ca a 24 a trebuia sa stea tatal. De la munca mi s-a spus sa fac cererea de revenire cu data de 13.12.2015. Atunci nu am stiut ca nu este corect. Saptamanile trecute am fost la somaj sa-mi depun dosarul. Acolo bineinteles au descoperit greseala. Dupa nenumarate drumuri la ITM si Somaj din partea mea, am aflat ca in Revisal suspendarea nu se poate modifica pt ca nu permite programul, DAR, ceva se poate face, si anume, o adresa catre somaj in care se precizeaza ca datele din Revisal sunt introduse gresit si adeverinta in care am toate perioadele lucrate corect trecute. Angajatorul, adica dl de la Resurse umane si dna contabila, ma arunca ca pe o bila de ping pong de la unul la altul. Ca nu tine de resurse, ca nu tine de contabilitate....In concluzie mi-au trimis prin sofer doar adeverinta completata corect si stampilata DAR nesemnata.....ca s-o semnez eu. Ca ei nu vor sa-si asume raspunderea. Asa mi-a zis contabila prin telefon. Ce pot eu face? Greseala mea a fost acea cerere de intoarcere la munca cu data de 13.12.2015 pe care am facut-o asa la îndrumarea dlui de la Resurse umane. Ce solutii am ca sa-mi primesc actele semnate, stampilate si corect completate????? Daca ii chem in instanta as castiga sau ma zbat degeaba?