avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere declaratie stabilire impozit pe cladiri a ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere declaratie stabilire impozit pe cladiri a unei firme

Buna ziua.
Detin o societate fara activitate (pe zero), sediul social fiind in apartamentul unde locuiesc.
Ce acte trebuie sa depun pe langa declaratia ITL-001 ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:11, 7 Martie 2016
Conteaza ce e trecut in certificatul constatator pe care il aveti de la infiintarea firmei sau ultimul valabil de la registrul comertului (pentru ca indiferent de situatie va trebui sa depuneti si o copie dupa el). Daca acolo e trecut doar faptul ca la adresa respectiva este doar sediul social sau aveti autorizate si coduri caen pentru desfasurarea activitatii.
E cel mai bine sa luati la dumneavoastra copii dupa acel act, dupa certificatul de inmatriculare firma, buletin si actul casei si sa mergeti sa intrebati la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri model itl 002 contract de comodat gatanmarius gatanmarius Buna ziua. Am si eu o nelamurile si apelez la ajutorul Dvs. Sunt administratorul unei SRL si pana la 31 martie trebuie sa depun declaratia pentrul ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale formularul itl 001 CeciliaW CeciliaW Sunt persoana fizica si propritara unui apartament in care locuiesc, la adresa acestui apartament are sediul social o firma , firma nu desfasoara nicio ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)