Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu impozitul pe cladire. Am primit notificare de la primarie cum ca trebuie sa achit impozitul pe cladire, atat eu cat si fratele meu, amandoi fiind coproprietari, sume separate, adica eu 110 ron iar fratele meu 110 ron dat fiind ca este un singur spatiu. Calculul nu prea l-am inteles de la primarie dar se pare ca insumat noi am avea un spatiu de locuinte mai mare decat un apartament de indata ce platim dublu. Ma puteti lamurii ?
Buna ziua,
In decembrie 2018 am avut un accident in care masina persoanei vinovate nu avea RCA. In momentul de fata masina este in service, reparata, prin Asociatia Victimelor Strazii (FPVS), dar cei de la service au afirmat ca nu-mi pot da masina pana nu au accept de plata pe deviz. Am sunat si la Bucuresti la FPVS, dar mi-au spus sa am rabdare. Cei de la service au trimis de mai bine de 2 saptamani toata documentatia dar asteapta sa primeasca acceptul de la Bucuresti. Cui trebuie sa ma adresez mai departe si de ce nu-mi pot elibera masina daca nu sunt implicat in corespondenta lor si documentatia necesara? In cat timp se elibereaza acest accept de plata pe deviz?
Am trimis actele la BAAR pentru solutionarea unui dosar in care persoana care a provocat accidentul nu avea RCA. Va rog sa-mi spuneti cat dureaza solutionarea dosarului si daca cineva a mai avut o astfel de experienta ce ar trebui sa mai am in vedere pentru a putea repara masina?
Ieri am fost victima unui accident rutier soldat numai cu pagube materiale. Cel care a intrat in mine a fost reclamat la politie si urmeaza sa i se faca dosar penal pentru parasirea locului accidentului. In cazul de fata eu cum pot recupera banii daca cel care a provocat accidentul nu are RCA iar masina nu este pe numele lui?