avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident lipsa RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident lipsa RCA

Buna ziua,

Am trimis actele la BAAR pentru solutionarea unui dosar in care persoana care a provocat accidentul nu avea RCA. Va rog sa-mi spuneti cat dureaza solutionarea dosarului si daca cineva a mai avut o astfel de experienta ce ar trebui sa mai am in vedere pentru a putea repara masina?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:51, 10 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maxim 3 luni. Reclamatie la AFS, apoi instanta daca nu se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Buna, as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut ... Szili2024 Szili2024 Buna , as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut in Romania, eu find despagubitul, iar vinovatul nu are RCA la masina. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Dosar daune asigurari rca sergiu balint sergiu balint in data de 07.02.2011 am avut un accident cu un autocamion in Arad care este orasul de domiciliu din care masina mea a suferit ceva avaii. soferul ... (vezi toată discuția)