Buna ziua,
In decembrie 2018 am avut un accident in care masina persoanei vinovate nu avea RCA. In momentul de fata masina este in service, reparata, prin Asociatia Victimelor Strazii (FPVS), dar cei de la service au afirmat ca nu-mi pot da masina pana nu au accept de plata pe deviz. Am sunat si la Bucuresti la FPVS, dar mi-au spus sa am rabdare. Cei de la service au trimis de mai bine de 2 saptamani toata documentatia dar asteapta sa primeasca acceptul de la Bucuresti. Cui trebuie sa ma adresez mai departe si de ce nu-mi pot elibera masina daca nu sunt implicat in corespondenta lor si documentatia necesara? In cat timp se elibereaza acest accept de plata pe deviz?
La FPVS se solutioneaza dosarele de dauna ale persoanelor din intreaga tara care se afla in situatia dvs. Si nu sunt deloc putine. Nu aveti cui sa va adresati pentru rezolvarea problemei. Puteti depune la FPVS o cerere de urgentare invocand anumite motive.
Service-ul nu va elibereaza autoturismul pana nu au acceptul de plata din partea FPVS. Aceasta este o masura de siguranta pentru plata integrala a contravalorii reparatiei.
ing. Ioan Ciobanu