avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar FPVS - masina blocata in service
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar FPVS - masina blocata in service

Buna ziua,
In decembrie 2018 am avut un accident in care masina persoanei vinovate nu avea RCA. In momentul de fata masina este in service, reparata, prin Asociatia Victimelor Strazii (FPVS), dar cei de la service au afirmat ca nu-mi pot da masina pana nu au accept de plata pe deviz. Am sunat si la Bucuresti la FPVS, dar mi-au spus sa am rabdare. Cei de la service au trimis de mai bine de 2 saptamani toata documentatia dar asteapta sa primeasca acceptul de la Bucuresti. Cui trebuie sa ma adresez mai departe si de ce nu-mi pot elibera masina daca nu sunt implicat in corespondenta lor si documentatia necesara? In cat timp se elibereaza acest accept de plata pe deviz?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: luls_ali , utilizator 10:26, 15 Februarie 2019
La FPVS se solutioneaza dosarele de dauna ale persoanelor din intreaga tara care se afla in situatia dvs. Si nu sunt deloc putine. Nu aveti cui sa va adresati pentru rezolvarea problemei. Puteti depune la FPVS o cerere de urgentare invocand anumite motive.
Service-ul nu va elibereaza autoturismul pana nu au acceptul de plata din partea FPVS. Aceasta este o masura de siguranta pentru plata integrala a contravalorii reparatiei.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism retinut - despagubiri andrusca.constanta andrusca.constanta buna, am o problema legata de un autoturim lovit in data de 04,05,2008 (pana in ziua de azi inca nu vem masina) - autoturismul a fost asigurat casco full ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca - plata daunelor mugur_m mugur_m Am fost tamponat de un conducator auto care a trecut pe rosu. M-am folosit de asiguarea lui RCA pentru a repara masina insa cand sa plateasca asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune la euroins (fostul asitrans) m_3 m_3 Buna ziua. Iata si problema mea: acum doua saptamani mi-a fost lovit autoturismul parcat regulamentar de catre o persoana care are RCA-ul la Euroins, fostul ... (vezi toată discuția)