buna,
am o problema legata de un autoturim lovit in data de 04,05,2008 (pana in ziua de azi inca nu vem masina) - autoturismul a fost asigurat casco full (expirata pe parcursul perioadei de reparare in august - masina fiind inca in service) la val de 19,000 eur. dimineata ne-am prezentat la inspectorul de daune i-am predat documentele care trebuiau predate, i-am comunicat unde este masina urmand sa ne anunte ce se va face cu ea, deoarece a fost lovita frontal foarte tare, mecanicul cand a vazut-o a spus ca masina asta nu prea ar mai trebui reparata.
mecanicului si inspectorului de daune le-a trebuit 2 luni sa stabileasca daca masina se va repara sau daca este dauna totala, cand deja se intrevedea ca da, este de dauna totala suntem anunta-ti ca totusi autoturismul se va repara. ok, in iulie mecanicul se apuca de reparatii pe la sfarsitul lui septembrie se pare ca masina este aproape gata, cateva maruntisuri mai erau de finalizat - conform celor afirmate de mecanic. de atunci o ducem intr-un joc continuu de uite devizul nu-i devizul, ba ca mai trebuie stransa o bujie, ba ca azi il asteapta de inspectorul de la daune sa vina, cand il sunam pe acesta din urma ne spune ca el asteapta sa-l cheme mecanicul, ba ca sambata ne da devizul, ba miercuri, ba inspectorul de daune este in concediu medical si tot asa am dus-o pana in 07,11,2008 cand dimineata am mers la directorul sucursalei. in dupa amiaza acelei zile aveam devizul pe care l-am si depus la societatea de asigurari- valoare aprox 18,500 eur bineinteles masina este retinuta la service, si asteapta sa mergem cu acceptul de plata, pe care intr-o zi il primim pe loc de la sucursala, iar in alta zi de la centrala din bucuresti. in 10,11,2008 dimineata iar mergem la asigurari si cine revine din concediu medical - inspectorul nostru de daune, care in 12,11,2008 ne spune ca nu prea a reusit sa se uite pe devizul nostru si ca s-ar putea ca in data de 17,11,2008 sa fie plecat la un curs si ca spera ca pana atunci sa-l termine si sa-l trimita la centrala in bucuresti deoarece fiind asa mare dauna se aproba de cei din bucuresti, dansul nu pare prea dornic sa ne obtina un accept de plata ca sa putem ridica masina, caz in care de la trimiterea documentatiei la bucuresti vor mai trece 3 saptamani pana la efectuarea platii catre service.
am incercat sa redau cat mai scurt toata povestea avand in vedere ca se intinde pe o perioada mare de timp. ca rog sa ma ajuta-ti cu un sfat. multumesc... in aceasta perioada masina este in service fara asigurare casco (!!!!!!)
Cel mai recent răspuns:
Ioan Ciobanu , Expert judiciar
09:29, 13 Noiembrie 2008