avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate aliass_26

Activitate aliass_26

Răspuns la discuția Amenda circulatie
Buna ziua,

Multumesc pentru promptitudine. As dori sa stiu daca pot merge la judecatoria la care apartin cu domiciliul deoarece locuiesc in Bucuresti si daca stiti ce costuri aproximative implica toate aceste, adica se merita sa ne luptam cu statul? Mentionez ca in procesul verbal am scris ca nu sunt de acord cu viteza constatata de ei. Multumesc.
Doresc sa contest un proces verbal primit pentru ca am circulat cu viteza de 71 km/h intr-o zona cu restrictie de 50 km/h. Stiu ca exista o marja de eroare a aparatelor radar de +-3%, eroare ce ar putea incadra fapta facuta de el la un alt articol, adica in loc de 108/1/b/2 la articolul 108/1/a/4 ceea ce in cazul unei astfel de erori eu cred ca duce la anularea procesului verbal. As dori sa stiu daca am vreo sansa si daca intradevar exista aceasta toleranta de +-3%. Multumesc.
Răspuns la discuția donatie
multumesc
Răspuns la discuția donatie
ma refer la orice cost implica donatia, si interesul este oarecum egal. Dar din punct de vedere legal...cine trebuie, daca exista asa ceva si ce costuri sunt.
Multumesc.
Discuție donatie
Buna ziua.

doresc sa stiu cine trebuie sa plateasca o donatie, cel care face donatia sau cel care primeste donatia?
Multumesc.
multumesc
buna seara
Stiti cumva ce costuri implica acesta, respectiv prelungirea contractului de comodat?
Va multumesc pentru raspuns si promtitudine, totusi contabilul sustine ca ma costa prelungirea 167lei, ca sunt taxe ce trebuiesc platite la Registrul comertului. Este prost informat sau...
Si ca sa va raspund la intrebare, da, este contract de comodat facut pe casa mea.
Multumesc
Buna ziua,

Am si eu 2 intrebari. In primul rand vreau sa stiu daca si ce costuri implica prelungirea unui contract de comodat pentru sediu de firma, care a expirat si ce costuri implica daca imi schimb sediul. Am inteles de la contabil ca nu imi mai primesc actele la ANAF din motivul acesta, ca mi-a expirat contractul.
Multumesc anticipat.
poate domnul a vrut sa intrebe daca pe langa asigurarea care este in favoarea bancii, daca are rost sa isi mai incheie o alta asigurare care sa-l despagubeasca pe el daca se intampla ceva cu casa...incendiu, inundatie, cutremur, etc.
Daca nu asta il interesa, cu siguranta pe mine ma intereseaza acest aspect
Multumesc