avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Activitate jucaviorica

Activitate jucaviorica

Discuție impozit teren
buna ziua, am fost sa platesc impozitul pe teren la Primarie si am fost pusa in fata faptului implinit sa platesc retroactiv pe ultimii 5 ani impozitul si penalitatile pe teren incadrat pana acuma la neproductiv. Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa-l platesc temeiul legal si ce anume sa solicit sa pot sa -mi dau seama daca este legal.mentionez ca fara plata retroactiva in totalitate nu pot plati mozitul pe casa cu redecerea de 10% adica pana la 31.03.2018. Multumesc!
Discuție casa de marcat
as dori sa-mi spuneti daca la o Asociatie de padurii este necesara casa de marcat pentru vanzarea de lemne membrilor asociatie?
Răspuns la discuția drumuri publice
M-am interesat si nu sunt Fonduri Europene sunt alocate de la Bugetul de stat.
Discuție drumuri publice
In sat la mine tocmai s-au amenajat drumurile locale prin asfaltare.As vrea sa imi spuneti ce latime trebuie sa aiba drumul pentru ca asa amenajare s-a facut ca nu incap doua masini.Am inteles ca s-au facut pe Fonduri Europene.Nu trebuie sa respecte o dimensiune stadard?
va rog sa-mi spuneti daca intra in vigoare din 17 ianuarie2017, limitarea nr. de salariati la PFA si I.I.
Discuție Arhiva PECO
As vrea sa stiu unde se gaseste arhiva fostului PECO. Multumesc
In perioada13 mai 1981 si 28 decembrie 1981 am incetat activitatea conf.art. 129 C.M. pentru ingrijirea copilui sub 6 ani. Pentru aceasta perioada pot sa intocmesc contract de asigurare si sa platesc contributia la pensie.Mentionez ca mai am nevoie de 6 luni ca sa pot intra la pensie anticipata partial.Nu am avut alte intreruperi ale contractului de munca.
am inchis PFA-ul si am ramas cu stoc de marfa ce fac cu el?Daca poate cineva sa
ma ajute.Multumesc.
Discuție plata facturi
va rog sa-mi spuneti daca se poate face plata externa pentru o societate din Romania , care are poprire pe conturi in tara.
va rog sa imi spuneti daca este obligatoriu si pentru PFA(I.I.) manualul de politici contabile? Multumesc