buna ziua, am fost sa platesc impozitul pe teren la Primarie si am fost pusa in fata faptului implinit sa platesc retroactiv pe ultimii 5 ani impozitul si penalitatile pe teren incadrat pana acuma la neproductiv. Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa-l platesc temeiul legal si ce anume sa solicit sa pot sa -mi dau seama daca este legal.mentionez ca fara plata retroactiva in totalitate nu pot plati mozitul pe casa cu redecerea de 10% adica pana la 31.03.2018. Multumesc!
In sat la mine tocmai s-au amenajat drumurile locale prin asfaltare.As vrea sa imi spuneti ce latime trebuie sa aiba drumul pentru ca asa amenajare s-a facut ca nu incap doua masini.Am inteles ca s-au facut pe Fonduri Europene.Nu trebuie sa respecte o dimensiune stadard?
In perioada13 mai 1981 si 28 decembrie 1981 am incetat activitatea conf.art. 129 C.M. pentru ingrijirea copilui sub 6 ani. Pentru aceasta perioada pot sa intocmesc contract de asigurare si sa platesc contributia la pensie.Mentionez ca mai am nevoie de 6 luni ca sa pot intra la pensie anticipata partial.Nu am avut alte intreruperi ale contractului de munca.