avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stoc marfa la radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stoc marfa la radiere PFA

am inchis PFA-ul si am ramas cu stoc de marfa ce fac cu el?Daca poate cineva sa
ma ajute.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:53, 17 Martie 2016
Daca nu ati gasit sa-l vindeti cuiva o sa va ramana dumneavoastra. Dar oricum, veti introduce valoarea stocului in venitul impozabil brut cand veti depune ultima d200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să închid pfa cu stoc. care este procedura? AndreiDuta AndreiDuta Salutare, Am PFA cu cod 4791, am luat marfă en gross cu un preț, am personalizat-o (asta m-a mai costat ceva), am cumpărat cutii de carton pentru ... (vezi toată discuția)
Închidere pfa Elenadaria Elenadaria Bună seara, vreau să adresez și eu câteva întrebări persoanelor care mă pot ajuta cu câteva detalii despre închiderea unui PFA. 1) am un PFA magazin ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)