Buna ziua.
De ce o societate comerciala care apare pe sit-ul Anaf ca neplatitaore de TVa factureaza cu TVA? Din neatentie , nu am sesizat cand am verificat firma pe mfinante.ro ca este neplatitoare si, avand tva in factura am dedus si eu tva, s-a dus in decont, am depus declaratia ,,,,,etc. Cum procedez acum?
Multumesc!
Se deduce tva la bonurile de combustibil sau cheltuieli aferente reparatiilor si pieselor de schimb, atunci cand masina e eachizitionata pe numele administratorului societatii?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri, dar tot nu sunt lamurita. Am luat legatura cu un avocat si mi-a spus de 5 ani. Acum sunt total bulversata si nu mai stiu ce sa cred. Mi-e teama sa merg pe mana lui dupa raspunsurile pe care le-am primit de la dumneavoastra.
Buna ziua,
Asociatia blocului unde locuiesc solicita prin instanta sa achit penalitati calculate in perioada iulie 2012 si pana in prezent. Care este termenul de prescriptie? 3 ani sau 5 ani?
Multumesc
Buna ziua,
o societate a achizitionat un utilaj de la o alta societate cu factura fiscala in valoare de 9000 lei. A achitat 5000 lei cash, dupa care , administratorul societatii s-a gandit el sa se duca la banca unde furnizorul are contul deschis si i-a achitat 4000 lei cash, iar pe chitanta bancii apare numele lui. Cum sting datoria catre furnizor de 4000 lei?
MUltumesc
Va rog frumos sa ma ajutati.
Nu reusesc sa accesez pagina ANAF D.G.V E-customs, pentru obtinere numar eori. Unde gresesc? Imi da mesaj ca "este necesar un plugin pt.a afisa acest continut". Ce trebuie sa fac? Nu pot tipari cererea aceea
Multumesc
Si cum se poate vedea regimul juridic al acelui teren? Ptroprietarul spune ca atata tim p cat pe teren exista o constructie , statul nu poate face nimic
Doresc sa cumpar si terenul si casa, dar se pare ca nici ce sa intreb nu ma pricep, de accea va rog frumos sa ma ajutati. Cel ce locuiestre acolo mi-a spus ca terenul pe care este construita locuinta este al statului si nu stiu ce acte trebuie sa-i cer si care ar fi pasii de urmat sa intru in posesia lor.
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea urmatoare:
- pot sa cumpar un teren, care este proprietatea statului, pe care este construita o casa batraneasca?