avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate Floryyna

Activitate Floryyna

Discuție Urgent
Buna ziua , am si eu o intrebare sotul meu a este sef de raion la un supermarket de aprope 3 ani pana in data de 28 feb 2010, incepand din data de 1 martie a intrat in concediul pentru crestere a copilului pana la doi ani . Eu am nascut in ianuarie , si sotul meu a avut concediu de odihna de la serviciu , apoi a intrat in concediul acela de 5 zile pt nastere si inca 10 zile concediu de puericultura , apoi a luat o viroza si a intrat in medical. cert este ca ianuarie si februarie nu a fost la serviciu in acest timp la serviciu a avut loc un inventar in urma caruia au fost premiati toti sefii de raioane si superiorii lor pt rezultate bune pe are le-au avut . Sotul meu fiiind in concediu pt crestere a copilului nu a primit aceasta prema este normal sa nu primesca ?
Am nascut pe data de 16 ian 2010 lucrez si eu si sotul meu si am decis sa intre sotul meu in concediul cresterea copilului pana la doi ani , dar eu alaptez fetita . Intrebarea mea este daca eu mai am posibilitatea sa intru in concediul de risc maternal pt alaptat conform OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca art 10
multumesc pentru raspuns , pentru ca eu personal nu stiu cum sa o conving pe domna de la resurse umane ca eu nu am de ce sa faac cerere de revenire la serviciu pt ca contractul meu de munca nu este suspendat
Buna ziua ma numesc floryna si am si eu cateva nelamuriri .
Am nascut pe data de 16 ian 2010 o fetita si am hotarat cu sotul meu sa intre el in concediu pentru cresterea copilului pana la doi ani . Intrebarile mele sunt :1) Eu ca mama trebuie sa fac cerere la mine la servici ca revin din co de carcina si lauzie
2) Mai beneficiez de avantajele legii 148 din 2005 daca alaptez , de reducerea programului la serviciu pt alaptare
3) In cazul in care eu ca mama nu ma simt bine (starea de sanatate nu imi permite sa efectuez serviciul fiind la a doua cezariana ) mai pot beneficia de acel concediu de risc maternal de 120 de zile OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca daca eu inca alaptez si cazul in care sotul meu intra in concediu pentru cresterea copiluluipana l;a doi ani ?
va multumesc