Buna ziua , am si eu o intrebare sotul meu a este sef de raion la un supermarket de aprope 3 ani pana in data de 28 feb 2010, incepand din data de 1 martie a intrat in concediul pentru crestere a copilului pana la doi ani . Eu am nascut in ianuarie , si sotul meu a avut concediu de odihna de la serviciu , apoi a intrat in concediul acela de 5 zile pt nastere si inca 10 zile concediu de puericultura , apoi a luat o viroza si a intrat in medical. cert este ca ianuarie si februarie nu a fost la serviciu in acest timp la serviciu a avut loc un inventar in urma caruia au fost premiati toti sefii de raioane si superiorii lor pt rezultate bune pe are le-au avut . Sotul meu fiiind in concediu pt crestere a copilului nu a primit aceasta prema este normal sa nu primesca ?
Teoretic ramane la latitudinea angajatorului criteriul de acordare! Mai multe detalii ar fi utile chiar si pentru dumneavoastra pentru a lua o decizie corecta chiar si "criterii" mai mult sau mai putin subiective. Daca ne limitam strict la perioada de intrerupere pentru ingrijirea copilului, nu mai beneficiati de premieri!
au fost rezultate a unor activitati desfasurate si de sotul dumneavoastra?
daca da ar trebui sa beneficieze.dar cum dovediti?
daca nu , nu beneficiaza.