avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent

Buna ziua , am si eu o intrebare sotul meu a este sef de raion la un supermarket de aprope 3 ani pana in data de 28 feb 2010, incepand din data de 1 martie a intrat in concediul pentru crestere a copilului pana la doi ani . Eu am nascut in ianuarie , si sotul meu a avut concediu de odihna de la serviciu , apoi a intrat in concediul acela de 5 zile pt nastere si inca 10 zile concediu de puericultura , apoi a luat o viroza si a intrat in medical. cert este ca ianuarie si februarie nu a fost la serviciu in acest timp la serviciu a avut loc un inventar in urma caruia au fost premiati toti sefii de raioane si superiorii lor pt rezultate bune pe are le-au avut . Sotul meu fiiind in concediu pt crestere a copilului nu a primit aceasta prema este normal sa nu primesca ?
Cel mai recent răspuns: glo , utilizator 14:06, 30 Martie 2010
Teoretic ramane la latitudinea angajatorului criteriul de acordare! Mai multe detalii ar fi utile chiar si pentru dumneavoastra pentru a lua o decizie corecta chiar si "criterii" mai mult sau mai putin subiective. Daca ne limitam strict la perioada de intrerupere pentru ingrijirea copilului, nu mai beneficiati de premieri!
au fost rezultate a unor activitati desfasurate si de sotul dumneavoastra?
daca da ar trebui sa beneficieze.dar cum dovediti?
daca nu , nu beneficiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important si urgent mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua . Am nascut pe data de 3 ian 2013. In concediu prenatal , am stat de la 1 nov 2012, pana in ziua cand am nascut, adica 64 zile., din cele 126 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu puericultura aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua! Daca dupa ce imi efectuez cele 126 zile pre si post natal, optez sa ma intorc la serviciu si sa intre in CIC sotul meu pot sa mai iau si acele 30 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu postnatal AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este legea in care se mentioneaza formula de calcul pentru plata celor 126 zile (postnatale in cazul meu). Se platesc ... (vezi toată discuția)