avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la concediu de risc maternal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la concediu de risc maternal?

Am nascut pe data de 16 ian 2010 lucrez si eu si sotul meu si am decis sa intre sotul meu in concediul cresterea copilului pana la doi ani , dar eu alaptez fetita . Intrebarea mea este daca eu mai am posibilitatea sa intru in concediul de risc maternal pt alaptat conform OUG 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca art 10
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
Floryyna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:04, 27 Februarie 2010
Nu, aveti dreptul numai la un program redus pentru alaptare cu 2 ore zilnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la servici din concediu sarcina si lauzie Floryyna Floryyna Buna ziua ma numesc floryna si am si eu cateva nelamuriri . Am nascut pe data de 16 ian 2010 o fetita si am hotarat cu sotul meu sa intre el in concediu ... (vezi toată discuția)
Dupa concediul de maternitate, pot sa iau concediu de risc maternal si apoi concediu ccc? adela05 adela05 Buna ziua, Am nascut pe 1 martie. De pe 14 februarie pana pe 14 iunie sunt in concediul dematernitate de 126 zile. Dupa ce se termina acesta, pot sa intru ... (vezi toată discuția)
Concediu mama si tata simultan pana la varsta de 7 luni a copiilor Bea123 Bea123 Avem urmatoarea situatie la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Eu sunt acum in concediu de maternitate iar din luna mai sotul meu va intra in concediu ... (vezi toată discuția)