avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate mario10

Activitate mario10

buna ziua . o lamurire va rog frumos: un prieten plecat la munca in spania trimite bani in tara prin western union familiei sale . insa de la banca banii ii ridic intotdeauna eu . deci el trimite cum ar veni pe numele meu ca sa-i pot ridica de la banca . in acest caz eu , care ridic banii de la banca , pot avea probleme cu anaful cu fiscul ... cu vreuna din institutiile statului , cum ca as face un anumit profit . sa apar mai traziu cu impozit ceva de plata ? multumesc frumos pt un eventual raspuns .
buna ziua . o lamurire va rog frumos: un prieten plecat la munca in spania trimite bani in tara prin western union familiei sale . insa de la banca banii ii ridic intotdeauna eu . deci el trimite cum ar veni pe numele meu ca sa-i pot ridica de la banca . in acest caz eu , care ridic banii de la banca , pot avea probleme cu anaful cu fiscul ... cu vreuna din institutiile statului , cum ca as face un anumit profit . sa apar mai traziu cu impozit ceva de plata ? multumesc frumos pt un eventual raspuns .
Răspuns la discuția vanzare casa dupa donatie
multumesc pt raspuns . va fi numit alt curator sau este vorba despre acelasi care-l va asista pe copil la intocmirea actelor pt donatie ? daca , donatia se realizeaza iar intre timp copilul implineste 18 ani ( cam peste 5 ani ) si imobilul va fi vandut dupa implinirea de catre copil a 18 ani vor fi aceleasi restrictii ? adika suma obtinuta va fi trecuta pe numele copilului ? de exemplu cu banii incasati de pe vanzarea imobilului donat putem achita un credit la banca pentru o locuinta al carui proprietar in acte vom fi eu si sotia ?
doresc sa donez casa copilului meu minor care va fi asistat la intocmirea documentelor de un curator . dupa donatie vom locui ca si pana acum in imobilul donat . dupa finalizarea donatiei daca am dori sa vindem casa (cu acordul curatorului si al copilului desi nu stiu daca este necesar acest acord ) putem intampina anumite probleme . adika mai pe scurt dupa donatie putem vinde casa altei persoane?
Discuție stupefactie
astept cu nerabdare un raspuns la o intrebare formulata zic eu corect si respectuos dar stupoare . zero raspunsuri . zero mesaje . zero barat peste tot . nu ca ar fi cineva obligat sa-mi raspunda , dar citesc intrebari mult mai complicate . intrebari adresate ulterior celei formulata de mine la care s-au primit raspunsuri si nu inteleg care-i faza , de ce nu pprimesc raspuns si eu ? am scris in limba chineza ? oare nimeni nu este in masura sa-mi raspunada ?
suntem o familie formata din 3 membri eu sotia si un copil (12 ani ) avem o casa in proprietate de 90 m patrati . intentionez sa fac un credit prima casa dar nu sunt eligibil deoarece proprietatea noastra este mai mare de 50 m patrati . exista posibilitatea sa fac o donatie catre fiul nostru ( minor 12 ani ) astfel incat sa ma pot incadra pt creditul prima casa ? multumesc pt un eventual raspuns