buna ziua
in urma unui accident si conducand sub influenta alcoolului m-am ales cu un dosar penal 8 luni cu suspendare si 3 ani supraveghere...eu lucrez in strainatete cu angajare in romania..imi este greu ca odata la 2 luni sa vin in tara si sa ma prezint la curtea de apel....o doamna avocat ma sfatuit sa renunt la cetatenie romana ptr a scapa de sentinta data de la tribunal
ESTE POSIBIL ASA CEVA????
ajutati-ma cu un sfat va rog frumos
buna ziua...
am o hotarare judecatoreasca intr-un dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului inchisoare cu suspendare si cativa ani sunt sub supraveghere. Dar in hotarare nu este mentionat nimic in legatura cu permisul de conducere. Cum pot afla ce sa intamplat cu permisul? il pot recupera ce se intampla?
buna ziua....am si eu o intrebare...soacra mea nu e in tara in casa sta doar socrul meu dar intro dimineata el sa trezit la usa casei cu nepoata si sotul acesteia zicand ca deacum ei o sa locuiasca acolo ca asa l-i sa zis de catre soacra mea..El nu este de acord si soacra nu vrea sa auda de el...Cum am putea sa-i dam afara din casa legal? mentionez ca socrii mei nu sunt divortati si casa e trecuta pe numele amandurora si nepoata dumneaiei nu are nici un contract de inchiriere sau ceva de genul VA ROG AJUTATI-MA cum sa procedam corect si legal ..Mentionez ca sotul meu e unicul copil al familiei