avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiriasi nedoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiriasi nedoriti

buna ziua....am si eu o intrebare...soacra mea nu e in tara in casa sta doar socrul meu dar intro dimineata el sa trezit la usa casei cu nepoata si sotul acesteia zicand ca deacum ei o sa locuiasca acolo ca asa l-i sa zis de catre soacra mea..El nu este de acord si soacra nu vrea sa auda de el...Cum am putea sa-i dam afara din casa legal? mentionez ca socrii mei nu sunt divortati si casa e trecuta pe numele amandurora si nepoata dumneaiei nu are nici un contract de inchiriere sau ceva de genul VA ROG AJUTATI-MA cum sa procedam corect si legal ..Mentionez ca sotul meu e unicul copil al familiei
Cel mai recent răspuns: ciutuc_monica , utilizator 17:32, 22 Februarie 2016
Daca nu au nici o forma legala,este foarte simplu, le inchideti usa in nas si nu-i primiti,pur si simplu.!Daca s-au instalat deja,formulati cerere de chemare in judecata ptr.ocupare fara drept a imobilului conform art.1039-1042 NCPC.
trebuie socrul meu sa intenteze procedurile sau poate si fiul acestuia?
Socrul va trebui sa formuleze actiunea, in calitate de proprietar al imobilului.
Actiunea in justite poate fi formulata numai de proprietarul imobilului sau de locator.
multumesc frumos pentru sfatul data....vom discuta cu socrul meu si ne vom apuca de treaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire, succesiuni succesive. ce șanse are fiul meu (nepotul) să moștenească imobilul? geanus geanus Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți in urmatoarea situatie: soacra mea a cumparat in urma cu 12 ani o casa .Era căsătorită cu socrul meu. Între timp au ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitata somesanadina somesanadina buna ziua.am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns la dvs.am facut o descoperire de card in luna mai a anului 2009.am platit cateva rate dupa care nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepoata Pandrea Raul Viorel Pandrea Raul Viorel In urma cu multi ani,sotia mea,nasa si bunica ei,au incheiat la Notariat un Testament prin care ii lasa sotiei mele,casa impreuna cu terenul aferent,in ideea ... (vezi toată discuția)