avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

buna ziua...
am o hotarare judecatoreasca intr-un dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului inchisoare cu suspendare si cativa ani sunt sub supraveghere. Dar in hotarare nu este mentionat nimic in legatura cu permisul de conducere. Cum pot afla ce sa intamplat cu permisul? il pot recupera ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ciutuc_monica , utilizator 20:06, 12 Iulie 2016
Nici nu trebuie sa scrie in hotarea penala ce se intampla cu permisul. Hotararea penala vizeaza pedeapsa, nu ce se intampla cu permisul.
Permisul se anuleaza si puteti sa dati din nou examen dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii prin care s-a pronuntat suspendarea.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sotul meu a primit o pedeapsa de 8 luni de inchisoare ... Yryyry30 Yryyry30 Buna seara, sotul meu a primit o pedeapsa de 8 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani supraveghere pentru conducerea sub influenta alcoolului. Dar in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Cat timp am cazier? danielpopescu12121991 danielpopescu12121991 Buna ziua, in decembrie 2015 am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului, pana in decembrie 2017, moment dupa care ... (vezi toată discuția)