avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, sotul meu a primit o pedeapsa de 8 luni de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, sotul meu a primit o pedeapsa de 8 luni de inchisoare ...

Buna seara, sotul meu a primit o pedeapsa de 8 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani supraveghere pentru conducerea sub influenta alcoolului. Dar in hotararea judecatoreasca definitiva a curtii de apel nu s-au cerut masuri complementare in privinta dreptului de a conduce. Era sofer profesionist si as vrea sa ma ajutati spunandu-mi daca poate conducere sau nu?????
Nu, permisul se anuleaza in urma hotararii definitive. Poate sustine examen pentru un nou permis, dupa trecerea unui an de zile de la definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ciutuc_monica ciutuc_monica buna ziua... am o hotarare judecatoreasca intr-un dosar penal pentru conducerea sub influenta alcoolului inchisoare cu suspendare si cativa ani sunt sub ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, recuperare drept de a conduce Iulian09677 Iulian09677 Daca am fost condamnat cu suspendare si ca pedeapsa complementara nu am voie sa conduc autovehicule pe o perioada de 2 ani si a trecut unu pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa complementara raducu27 raducu27 Buna ziua V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am primita sentinta de 1 an cu suspendare sub supraveghere pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)