avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa Complementara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa Complementara

Buna ziua

V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am primita sentinta de 1 an cu suspendare sub supraveghere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice ca si pedeapsa principala nemaiprimind pedeapsa complementara.

Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ca sa imi primesc permisul inapoi?

Din cate am inteles trebuie sa fac o cerere cu copie dupa decizia definitiva, este adevarat? Va multumesc
Permisul dvs urmeaza sa se anuleaze in urma hotararii ramase definitive. Aveti dreptul sa va prezentati la examen pentru un nou permis dupa trecerea unui an de zile de la hotararea ramasa definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am și eu o întrebare, am fost condamnat cu suspendare ... Johncr Johncr Buna ziua. Am și eu o întrebare, am fost condamnat cu suspendare pentru conducerea sub influența băuturii alcoolice. Munca in folosul comunității plus ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala. Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)