avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am și eu o întrebare, am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am și eu o întrebare, am fost condamnat cu suspendare ...

Buna ziua. Am și eu o întrebare, am fost condamnat cu suspendare pentru conducerea sub influența băuturii alcoolice. Munca in folosul comunității plus supraveghere... As dori sa aflu, după cât timp pot să obțin permisul de conducere înapoi ??? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Permisul se anuleaza, puteti sa va prezentati la examen pentru un nou permis dupa trecerea unui an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa complementara raducu27 raducu27 Buna ziua V-as ruga sa ma ajutati daca se poate. Am primita sentinta de 1 an cu suspendare sub supraveghere pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu infractiune? oprita oprita Va salut As dorii sa stiu daca o persoana este prinsa conducind un autoturism , sub influenta bauturii alcoolice NU pe un drum public, ci intrun cartier ... (vezi toată discuția)