avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate anastasia28

Activitate anastasia28

Ce trebuie sa fac pentru a anula poprirea pe cont din 2021 de la o firma recuperatoare? Se poate anula? Ce documente ar trebui sa completez? Am facut un imprumut bancar de 2000 de lei in 2008. Este prescrisa datoria sau trebuie sa o achit?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Amenda nu aveau motiv sa imi dea deoarece eu am fost politicoasa cu ei.

gi-jane2 a scris:

Nu e frumos ca v-au jignit, trebuie sa va dea amendă, nu sa va jignească.
Acuma, maine la plangere sau în instanta, puteti proba? Ei erau 2, dvs erati singura? Aveti martori?
În instanță, ca să cereti despagubiri, trebuie sa aveți o paguba. Puteti cere daune morale raportat cu paguba suferita.

Mutumesc pentru raspuns. Politia de frontiera are comere de luat vederi care acopera toata zona, mai ales acea sosea, pista de biciclete, care se vede perfect. Pot vedea masina, numarul ei, probabil si agentii care au avut comportanentul abuziv. Am sa aflu mai mute astazi, merg in audienta la ei sa vad cum pot fi pedepsiti pentru comportamentul lor.

gi-jane2 a scris:

Nu e frumos ca v-au jignit, trebuie sa va dea amendă, nu sa va jignească.
Acuma, maine la plangere sau în instanta, puteti proba? Ei erau 2, dvs erati singura? Aveti martori?
În instanță, ca să cereti despagubiri, trebuie sa aveți o paguba. Puteti cere daune morale raportat cu paguba suferita.

Jignita de politia de frontiera.

Buna seara. Ii pot da in judecata pe.cei 2 agenti care m-au jignit pentru ca mergeam pe jos pe pista de biciclete? Nu s-au prezentat, nu au cerut buletin, nimic
Doar m-au jignit si au plecat mai departe. Maine merg in audienta la politia de frontiera sa fac plangere in scris. Vreau sa stiu va rog daca ii pot da in judecata si ce am dreptul sa cer ca despagubiri. Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asexualitatea (sau nonsexualitatea)este lipsa atracției, interesului sau dorinței sexuale față de activitatea sexuală.
Un studiu din 2004 a plasat prevalența asexualității la 1%.
Nu stiu daca este cazul tau, dar daca nu vrei sa faci sex, asta e.
Poti consulta un terapeut, psiholog, sa vezi mai exact de ce si cum stau lucrurile in cazul tau.
Daca totusi vrei, gaseste o fata care te vrea pe tine pentru tine, nu pentru banii tai. De preferat, pe cineva de aceeasi varsta sau apropiata (nu minore).
Cam greu, dar se poate.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Excelenta ideea de a spune oamenilor din sat .

Buna ziua.
Am avut o poprire pe cont in urma neplatii unor rate de la un imprumut bancar facut cu multi ani in urma .
Zilele trecute acea banca ( alta decat cea la care am facut imprumutul ), a inchis contul deoarece nu il foloseam .
Momentan am cont la alta banca si nu am poprire pe el .
Ce sanse am ca biroul de executori judecatoresc sa imi puna poprire si pe acesta ,
in cazul in care merg la ei si fac un contract sa achit suma totala in rate , lunar ?
Răspuns la discuția datorie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoria e aproape achitata mai am o singura rata si gata , voiam sa fiu eu linistita cu acel act la notar . Multumesc pentru raspuns .
Răspuns la discuția datorie
Varul are poprire. A fost de acord sa ii platim lunar suma care ii este lui oprita din salar .
A-si dori ca dupa achitarea integrala a datoriei sa fac un act ceva , la notar sau de mana in care sa specific faptul ca am achitat penru a nu avea surprize mai tarziu sa spuna ca nu i-am platit .Ar avea valoare juridica un act de mana ? Cum as putea proceda ?
Discuție datorie
Buna ziua.
In anul 2012 prietenul meu a facut o intelegere cu varul lui sa incheie un contract la o firma de internet si tv pe numele acestuia (al varului ). Timpul a trecut , prietenul meu (cu care nu mai sunt impreuna acum ) nu a platit facturile si luna aceasta i-au pus poprire pe salar . Am ajuns la o intelegere sa platim datoria in jumatate (eu si fostul prieten).
Intrebarea mea este ce fel de act legalizat as putea face dupa plata datoriei , pentru a avea o dovada la mana sau un act ?
Nu vreau sa spuna mai tarziu ca nu am platit si sa ceara bani iarasi .
Multumesc.