avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Jignita de politia de frontiera. Buna seara. Ii pot da ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Jignita de politia de frontiera. Buna seara. Ii pot da in judecata ...

Jignita de politia de frontiera.

Buna seara. Ii pot da in judecata pe.cei 2 agenti care m-au jignit pentru ca mergeam pe jos pe pista de biciclete? Nu s-au prezentat, nu au cerut buletin, nimic
Doar m-au jignit si au plecat mai departe. Maine merg in audienta la politia de frontiera sa fac plangere in scris. Vreau sa stiu va rog daca ii pot da in judecata si ce am dreptul sa cer ca despagubiri. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anastasia28 , utilizator 12:15, 19 Decembrie 2023
Nu e frumos ca v-au jignit, trebuie sa va dea amendă, nu sa va jignească.
Acuma, maine la plangere sau în instanta, puteti proba? Ei erau 2, dvs erati singura? Aveti martori?
În instanță, ca să cereti despagubiri, trebuie sa aveți o paguba. Puteti cere daune morale raportat cu paguba suferita.
Mutumesc pentru raspuns. Politia de frontiera are comere de luat vederi care acopera toata zona, mai ales acea sosea, pista de biciclete, care se vede perfect. Pot vedea masina, numarul ei, probabil si agentii care au avut comportanentul abuziv. Am sa aflu mai mute astazi, merg in audienta la ei sa vad cum pot fi pedepsiti pentru comportamentul lor.

gi-jane2 a scris:

Acuma, maine la plangere sau în instanta, puteti proba? Ei erau 2, dvs erati singura? Aveti martori?
În instanță, ca să cereti despagubiri, trebuie sa aveți o paguba. Puteti cere daune morale raportat cu paguba suferita.

ma indoiesc ca se vede pe camera ca v-au jignit
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Amenda nu aveau motiv sa imi dea deoarece eu am fost politicoasa cu ei.

gi-jane2 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie RobertPeter RobertPeter Am primit amenda de 750 lei 6 puncte si avertisment de 8 puncte pentru ca nu aveam asupra mea actele cand ma deplasam pe trotuar cu bicicleta. Trotuarul era ... (vezi toată discuția)
Armă albă, atac și vătămare. ce pedeapsă poate primi făptuitorul? vreau să răspundă pentru ce a făcut Fotache Andrei Fotache Andrei Fapta e cam asa : ma deplasam pe o pista de biciclisti cu o viteza destul redusa. Am intalnit 2 barbati ce mergeau pe pista si am claxonat ca sa ii fac atenti ... (vezi toată discuția)
Amenintarea virtuala a cuiva de peste ocean richard1977 richard1977 Bună seara. Mai demult am intrat pe un forum al diasporei române cu un cetatean american sau canadian, nu stiu exact , de origine română în polemici. El ... (vezi toată discuția)