avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Activitate dtc1315

Activitate dtc1315

In og 2/2001 se specifica faptul ca lipsa datei savarsirii faptei atrage nulitatea procesului verbal ori in cazul dvs. este trecuta, ca agentul constator a completat o gresit poate fi considerata nulitate relativa insa nu atrage nulitatea acestuia.
Cu siguranta exista sanse iar daca ati recunoscut in declaratii cele intamplate va recomand sa semnati si un acore de recunoaste cu procurorul de caz. Toate aceste aspecte referitoare la conduita faptuitorului cantaresc in fata instantei ce urmeaza sa va judece.
Pentru a va inscrie la o scoala de politie trebuie sa nu aveti antecedente penale sau in curs de urmarire penale, ori pentru acea fapta presupun ca veti fi sanctionat contraventional adica cu amenda ... si nu cercetat penal.
Buna ziua! Sunt mai mult ca sigur pe vignieta este specificata si ora la care ati achitat-o si avand in vedere ca nu ati achitat-o in alea 60 de minute puse la dispozitie, dupa parea mea slabe sanse de castig.
In alta ordine de idei si in Romania nu mai este ca pe vremuri cand erai surprins la ora 10:00 iar tu o achitai la 22:00 si nu pateai nimic ...
Buna ziua! Da exista o hotarare in acest sens respectiv hotararea 1591 din 2002 asta daca nu a fost agrogata ulterior.
In prima faza dvs. trebuie sa depuneti o cerere la operatul local de apa, cerere care sa contina documentele prevazute la art. 33, alin, 1, respectiv
Orice utilizator, persoană fizică sau juridică, care doreşte să fie alimentat cu apă potabilă trebuie să depună la operatorul-furnizor o cerere de branşare şi utilizare a apei potabile din reţeaua de distribuţie a sistemului public de alimentare cu apă. Cererea va fi însoţită de certificatul de urbanism, planul de încadrare în zonă scara 1:500, şi actul de proprietate sau o împuternicire dată de proprietar.

De retinut, articolul 33, alineatul 3
(3) Toate cheltuielile de proiectare, avizare, execuţie, asistenţă tehnică, consultanţă, recepţie şi punere în funcţiune revin în sarcina operatorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Potrivit art. 114 aliniatul 1, litera b) din Oug 195/2002, permisul dvs. de conducere a fost anulat. La art. 24 aliniatul 6 din aceeasi ordonanta gasiti si modalitatea prin care puteti obtine un alt permis de conducere. In cazul dvs. dupa 6 luni de la data la care achitati amenda impreuna cu dovada acesteia va puteti prezenta la examen.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand efectuati manevra de depasire trebuie sa luati in calcul si viteza maxima de deplasare pe acel sector de drum. In speta banuiesc ca aveati o viteza de deplasare mai mare cu 50 de km/h fata de limita admisa in localitate.
Organele de politie v au oprit in alta localitate ma gandesc pentru a nu crea un pericol pt ceilalti participanti la trafic sau stanjebi circulatia pe acel sector de drum …
Buna ziua! Dupa parea mea, interpretand infractiunea de distrugere prevazuta la art. 253, alin. 1 din Codul Penal, respectiv
Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
, consider ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni. In speta, ma gandesc ca via dvs nu a fost distrusa ori adusa in stare de neintrebuintare cu ocazia sustragerii de catre faptuitor a spalierilor. In orice caz, organele de urmarie sau de cercetare penala (politia) daca constata ulterior ca sunt intrunite si aceste elemente ale infractiunii de distrugere se pot pronunta prin ordonanta cu privire la schimbarea incadrarii juridice.
Nu ati specificat in ce calitate sunteti citat de catre instanta. Daca ati fost persoana vatamata intr-un dosar penal, probabil procurorul de caz a dispus prin ordonanta renuntarea la urmarirea penala, ocazie cu care ma gandesc ca ati primit si o copie dupa aceasta.
Ulterior, dupa ce a fost dispusa aceasta masura, judecatorul de camera preliminara analizeaza probatoriul si citeaza persoanele implicate in dosarul penal, in cazul de fata si pe dvs. daca ati avut calitatea de persoana vatamata, suspect s.a.m.d.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Nu o sa patiti nimic, judecatorul de camera preliminara se poate pronunta si in lipsa persoanelor legal citate.