avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ,Am săvârșit o contravenție rutiera și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ,Am săvârșit o contravenție rutiera și doream ...

Bună ziua ,Am săvârșit on contravenție rutiera și doream sa plătesc amenda pentru ca am recunoscut fapta.uitându-mă mai atent pe procesul verbal am observat ca agentul constatator a scris data la luna greșită in ambele locurie de pe Pv, iar restul datelor sunt corecte, a scris 06.05.23 și trebuia sa scrie 06.06.2023.
Poate face contestație conform legi și aceasta amenda sa se anuleze find scrisa o luna gresita,ziua și ora sunt corecte.
Menționez ca am camera de bord care filma și apare în video ziua, data corecta si ora când polițistul ma tras pe dreapta și se aude cum se prezintă și motivul opriri.dupa care am oprit filmatul
Cel mai recent răspuns: dtc1315 , utilizator 20:57, 11 Iunie 2023
In og 2/2001 se specifica faptul ca lipsa datei savarsirii faptei atrage nulitatea procesului verbal ori in cazul dvs. este trecuta, ca agentul constator a completat o gresit poate fi considerata nulitate relativa insa nu atrage nulitatea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, poate fi considerata nulitate absoluta daca agentul ... mariustz mariustz Buna ziua, Poate fi considerata nulitate absoluta daca agentul a trecut o fapta ca s-a petrecut in \"zona peco Petrom\" iar aceasta s-a petrecut cu 120m in ... (vezi toată discuția)
Când poate fi anulat un proces verbal de contravenție încheiat de un agent al poliției rutiere? c0sminvl c0sminvl Buna seara,am si eu nevoie de cateva informatii: 1.Faptul ca agentul nu mi-a precizat si nu mi-a spus sa scriu sau sa nu scriu daca am mentiuni poate duce la ... (vezi toată discuția)
Data gresita proces verbal de contraventie! marius511br marius511br Va salut! Daca data din procesul verbal de contraventie este antedatat de catre agentul constatator, se poate cere anularea acestuia in instanta? (bineinteles, ... (vezi toată discuția)