Buna seara,as dori sa stiu daca este necesar sa ma adresez instantei pt obtinerea unui extras de cont.Bunica mea a decedat anul trecut.S-a dezbatut succesiunea si am certificatul de mostenitor,insa in acesta nu s-a putut trece si suma din cont deoarece banca refuza sa-mi ofere un extras.Notarul la care s-a dezbatut succesiunea a trimis deja 2 adrese catre banca solicitand un extras de cont pt a putea face o suplimentare a masei succesorale.Am fost si eu la banca cu certificatul de mostenitor,cu certificatul de deces a bunicii ,insa m-am lovit de un refuz categoric fara a mi se oferi detalii.Multumesc.
Buna ziua,
ca persoana juridica realizez venituri dintr-un spatiu inchiriat ( dividende ) pt care am depus declaratia si am platit contributiile.In plus de asta sunt si salariata unei firme.In conditiile in care mi se va desface contractul de munca raman asigurata la serviciul de sanatate?Multumesc
Buna seara,
Am un spatiu comercial cumparat pe persoana fizica.Am si o societate comerciala a carei asociat unic sunt.In aceste conditii,as dori sa stiu daca este legal sa inchei un contract de comodat,avand ca obiect spatiul comercial,intre mine ca persoana fizica si societate.Va multumesc
am primit o notificare de plata prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca am de achitat o anumita suma,reprezentand taxa tv pt perioada 2013-2016.Aceasta notificare,nu factura,a venit pe persoana juridica, eu avand sediul social in apartamentul propriu, cum probabil au multi altii.Avand in vedere faptul ca platesc aceasta taxa ca persoana fizica ,taxa care se regaseste pe factura de la Electrica,as dori sa stiu daca am obligatia legala de a o mai plati si ca persoana juridica.Multumesc