avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract comodat

Buna seara,
Am un spatiu comercial cumparat pe persoana fizica.Am si o societate comerciala a carei asociat unic sunt.In aceste conditii,as dori sa stiu daca este legal sa inchei un contract de comodat,avand ca obiect spatiul comercial,intre mine ca persoana fizica si societate.Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Adina_h, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract subinchiriere simao simao Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema. Societatea comerciala al carei asociat unic sunt, detine in proprietate un spatiu comercial. In ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Contract comodat tincuc tincuc Bună ziua, Mă puteți lămuri, vă rog in aceasta privință- Un spatiu care face obiectul unui contract de comodat poate fi inchiriat unei terte persoane, ... (vezi toată discuția)