avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calitate de asigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calitate de asigurat

Buna ziua,
ca persoana juridica realizez venituri dintr-un spatiu inchiriat ( dividende ) pt care am depus declaratia si am platit contributiile.In plus de asta sunt si salariata unei firme.In conditiile in care mi se va desface contractul de munca raman asigurata la serviciul de sanatate?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Adina_h, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata contributii pensie si sanatate intr-o anumita situatie off_ro off_ro Buna ziua, Am un contract de munca (angajat cu norma 2 ore/zi) cu propria societate SRL. Pe o perioada de aprox. 3-4 luni in prima jumatate a anului, am ... (vezi toată discuția)
Contibutie cas alai alai in cazul in care nu am avut contract cu casa de asigurari de sanatate(si deci sunt pus in situatia de a plati contributia pe ultimii 5 ani +penalizari,)si ma ... (vezi toată discuția)
Cat platesc sanatate pt dividende? cristi4b cristi4b Buna ziua, am o nelamurire legat de taxele sanatatea mai exact ce se palteste pt dividende. Mentionez ca am un srl cu care mai facturez mici prestari ... (vezi toată discuția)