Multumesc pentrui raspuns.in citatie scrie doar sa ma prezint in calitate de conducator auto in dosarul.....etc din 2016...dar....nu scrie de termen de suspendare....nimic
Din cite cunosc si logic,daca nu am predat permisul pina in data de 15 Feb. Obligatia politiei rutiere era sa ma treaca in baza lor de date cu permis suspendat plus o Luna in plus-adica4.
Realized ca asa cum e in practica,politia se bazeaza pe buna credinta cu predatul permisului
Dar nu e problema mea sa demonstrez ca nu am condus si nu conduc evident risc penal,pt.ce?dar nici nu e ok sa cedez la presiuni si citatii si recomandate din partea lor pt a preda acu m permisul si a sta fara a conduce,cat....7 luni...
Dupa data expirarii legale a suspendarii voi conduce clar....si daca voi daca voi fi oprit si suspendat din nou.. .doamne fereste voi contesta si cativa cred.Totusi riscul e mare si voiam sa vad daca aveti cunostinta de cazuri similare..
Multumesc
Mihnea Dorian a scris:
Depinde ce scrie in acea citatie de la rutiera. Este specificata vreo perioada pentru care este suspendat dreptul de a conduce autovehicule ? Daca da, indiferent ca predati sau nu permisul, in perioada respectiva dreptul de conducere este suspendat si daca sunteti depistat la volan vi se va face dosar penal.