avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere profitabila-idee de afaceri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere profitabila-idee de afaceri

Rog raspundeti ce domeniu pt PFA sau SRL -sau IMM vi se pare profitabil pe termen lung,din experienta Dvs.Eu m am repatriat de 6 luni si nu gasesc unn domeniu in care sa investesc,mentionez ca am un capital in jur de 50k euro si as dori sa accesez si fonduri europene,dar orice socoteala fac nu gasesc domeniul.

Nu as dori tiganii gen adus masini sau executari silite si revanzare aprtamente sau importuri China.

Multumesc,
Responsabil
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:56, 12 Mai 2016
Eu va recomand ca la aceasta suma sa incercati sa investiti la bursa de valori Bucuresti, ca persoana fizica. Sunt acolo oportunitati mai ales daca sunteti dispus sa ii lasati banii investiti mai multi ani.
Puteti castiga din dividendele pe care le puteti incasa anual de la firmele ale caror actiuni le veti cumpara si din diferenta de pret, daca se nimereste ca una din actiuni sa aiba variatii ale pretului de cotatie.
Din acest an pentru venitul din dividende impozitul este 5% iar de anul viitor, in plus se va plati si contributie la sanatate de 5,5%.
Impozitul pe castigul de pe bursa din tranzactionarea actiunilor este 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii bursa prin srl eduard99 eduard99 Am catevat intrebari legate de investiile la bursa (in particular bursa din USA) prin persoana juridica (srl cu activitatii de dezvoltare software, cu impozit ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere - cumparare/vanzare actiunii piata de capital printr-un broker extern Th.c1976 Th.c1976 Buna ziua, Doresc sa infintez o mictrointreprindere prin care sa tranzactionez actiunii pe piata de capital la nivel mondial prin intermediul unui Broker ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)