avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer proprietate persoana fizica la PFABună ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer proprietate persoana fizica la PFABună ziua, Dacă o pers fizica vinde un apartament către către ...

Bună ziua,

Dacă o pers fizica vinde un apartament către către aceeași pers fizica,dar autorizata(PFA), este legal?
Investiția este cheltuiala deductibila?
Pentru realizarea tranzacției de V-C PFA ul trebuie sa facs transfer bancar(real) sau este suficient contractul olograf parafat la notar?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:14, 7 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul nu e olograf, se redactează la notariat și notarul il autentifica. Plata se face prin banca, aveti nevoie de dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat dumitrachectin dumitrachectin Buna ziua. Acum 5 ani parintii mei au trecut apartamentul lor pe numele unei prietene de familie, dar ei au continuat sa stea in el in toti acesti ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe apartament .Îl pot vinde ? discover discover Buna seara , am un apartament pe firma , si pe apartament am o ipoteca in favoarea unei banci. Stiu ca îmi veți spune ....\" ce scrie in contract \" ... (vezi toată discuția)